Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk tedavide hamile kaldım allah gönlüne göre versin canımMerhabalar arkadaşlar, ben klomen kullanıp sonra doktorum bugün çatlatma iğnesi verdi ve yaptırdım iğneyi. Benim olup hamile kalan oldu mu? Acaba...
İnşallah. İlk gebelikte düşük oldu. Tedavi ile ilk defa deniyorumİlk tedavide hamile kaldım allah gönlüne göre versin canım![]()
Benimde önceden 2 kaybım var bakalım bu nasıl olacakİnşallah. İlk gebelikte düşük oldu. Tedavi ile ilk defa deniyorum![]()
Benimde önceden 2 kaybım var bakalım bu nasıl olacak
Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBenimde önceden 2 kaybım var bakalım bu nasıl olacak![]()
Canım çok kolay yapılıyor doktor bana kendin yap dedi internette videosu var izleyip yapabilirsinMerhaba hanımlar bende çatlatma iğnesine yeni başlayacağım nasil oluyor kendiniz mi yapiyorsunuz yardım mı aliyorsunuz bilgilendirirseniz sevinirim![]()
Teşekkür ederim bakayım göbekten yapmaliyim biraz korkuyorum açıkcasıCanım çok kolay yapılıyor doktor bana kendin yap dedi internette videosu var izleyip yapabilirsin
Eğer cesaret edemezseniz acilde veya sağlık ocağında yapıyorlar bildiğim kadarıylaTeşekkür ederim bakayım göbekten yapmaliyim biraz korkuyorum açıkcası
videolara baktim çok zor değilmiş kendim yapmaya çalışacağim sağolun☺Eğer cesaret edemezseniz acilde veya sağlık ocağında yapıyorlar bildiğim kadarıyla
Merhaba,Merhaba ben 13 mayısta çatlatma iğnesi oldum test böyle öğlen 1de yaptım testi
Kayıplarınız araştırıldı mı? Kan pıhtılaşması vs?Benimde önceden 2 kaybım var bakalım bu nasıl olacak![]()
Yarın kan vericem inşAllah hamileyimdirMerhaba,
Ben silik çizgiyi gördüm ama 12. Gün biraz erken olabilir. İnşallah iyice koyulaşır![]()
İnşallahYarın kan vericem inşAllah hamileyimdir❤
Merhaba kan verdiniz mi acaba? Hayırlı haberler verin bizeYarın kan vericem inşAllah hamileyimdir❤
Merhaba daha kan vermeye gitmedim sonuç çıkınca haber veririm inşAllah hayırlı haberlerle gelirimMerhaba kan verdiniz mi acaba? Hayırlı haberler verin bize