Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hawwa32

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
78
Puanlar
98
Merhabalar arkadaşlar, ben klomen kullanıp sonra doktorum bugün çatlatma iğnesi verdi ve yaptırdım iğneyi. Benim olup hamile kalan oldu mu? Acaba...

Merhabalar arkadaşlar, ben klomen kullanıp sonra doktorum bugün çatlatma iğnesi verdi ve yaptırdım iğneyi. Benim olup hamile kalan oldu mu? Acaba...
İlk tedavide hamile kaldım allah gönlüne göre versin canım 😍

Merhaba hanımlar bende çatlatma iğnesine yeni başlayacağım nasil oluyor kendiniz mi yapiyorsunuz yardım mı aliyorsunuz bilgilendirirseniz sevinirim😊

Merhaba hanımlar bende çatlatma iğnesine yeni başlayacağım nasil oluyor kendiniz mi yapiyorsunuz yardım mı aliyorsunuz bilgilendirirseniz sevinirim😊
Canım çok kolay yapılıyor doktor bana kendin yap dedi internette videosu var izleyip yapabilirsin

Merhaba, 12 mayısta çatlatma iğnesi olmuştum 8. günden,13. güne kadar test yaptım, hepsi silik çizgi çıkmıştı. bugün 14. gün test yaptım tek çizgi. moralim çok bozuk aynısını yaşayan var mı?

Merhaba ben 13 mayısta çatlatma iğnesi oldum test böyle öğlen 1de yaptım testi

Eklentiler

• 4BAC6C8C-6D78-4955-9545-9683BD0AA81D.webp
    4BAC6C8C-6D78-4955-9545-9683BD0AA81D.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 90
Merhaba, fotoğrafta tam anlaşılmıyo silik çizgi var mı?

Merhaba ben 13 mayısta çatlatma iğnesi oldum test böyle öğlen 1de yaptım testi
Merhaba,
Ben silik çizgiyi gördüm ama 12. Gün biraz erken olabilir. İnşallah iyice koyulaşır🙏🏼

İnşallah hamileyizdir, bende adet gününü bekliyorum inşallah gelmez:( Allah kalbimizdekini nasip etsin inşallah

Back
X