Merhaba kan sonucum çıktı 1,20 hamile değilimMerhaba kan verdiniz mi acaba? Hayırlı haberler verin bize
Umutların kırılması çok kötü bir duygu biliyorum.. Allah bizim gibi isteyenlere tez vakitte en hayırlısını versin.Merhaba kan sonucum çıktı 1,20 hamile değilim
Amin inşAllahUmutların kırılması çok kötü bir duygu biliyorum.. Allah bizim gibi isteyenlere tez vakitte en hayırlısını versin.
Hangi şehirdesiniz? ben istanbuldayım. Sizde istanbulsa hastane ve doktorunuzdan memnun musunuz?Amin inşAllah
Bursadayım ben bizimde 1 sene oldu aralıkta dış gebelik olduHangi şehirdesiniz? ben istanbuldayım. Sizde istanbulsa hastane ve doktorunuzdan memnun musunuz?
4 senelik evliyim 1,5 senedir istiyoruz. Bu süreçte insan psikolojik açıdan yoruluyo
bende pko var ama yumurta büyüyor gelişiyo yine de olmuyoBursadayım ben bizimde 1 sene oldu aralıkta dış gebelik oldu
Bende de pko varbende pko var ama yumurta büyüyor gelişiyo yine de olmuyo
Keşke birbirimize faydamız dokunsa. 2 ay klomen kullanmıştım sonra ara verdim. Bu ay femara kullandım işe yaradı mı bilmiyorumBende de pko var
Benim ilkti olmadı yumurtam geç gelişti klomeni fazla kullandım valla çok zor geliyo artık çevremdeki herkesin hemen olduKeşke birbirimize faydamız dokunsa. 2 ay klomen kullanmıştım sonra ara verdim. Bu ay femara kullandım işe yaradı mı bilmiyorum
Bide ben çalışıyorum iş yerinde izin alınca herkes meraklı meraklı bakıyo. Kimseye anlatmak istemiyorum bu bile beni çok yoruyoBenim ilkti olmadı yumurtam geç gelişti klomeni fazla kullandım valla çok zor geliyo artık çevremdeki herkesin hemen oldu
Evet çok zor ya Allahım en kısa zamanda nasip etsin inşAllahBide ben çalışıyorum iş yerinde izin alınca herkes meraklı meraklı bakıyo. Kimseye anlatmak istemiyorum bu bile beni çok yoruyo
AminEvet çok zor ya Allahım en kısa zamanda nasip etsin inşAllah
Canim bnde 20 Mayıs ta oldum iğne 6 gün geçti hala karın ağrım var sizde oldu mu?Merhaba ben 13 mayısta çatlatma iğnesi oldum test böyle öğlen 1de yaptım testi
Karın ağrısı oldu bende ama bugun kan verdim hamile değilim inşAllah senin olurCanim bnde 20 Mayıs ta oldum iğne 6 gün geçti hala karın ağrım var sizde oldu mu?
İnşallah ama bnm için daha erken galibaKarın ağrısı oldu bende ama bugun kan verdim hamile değilim inşAllah senin olur
Neredeyse bir sene olmuş ama size bir şey sormak istiyorum. Benim de dün 13,günümde silik cıktı yani zar zor görülüyor. Bugün 14.günüm tekrar yaptım yine bi çizgi var ama baya hayalet. Sizce gebe olma ihtimalim nedir siz ne yaşamıştınız hamile kalmış mıydınız?Merhaba, 12 mayısta çatlatma iğnesi olmuştum 8. günden,13. güne kadar test yaptım, hepsi silik çizgi çıkmıştı. bugün 14. gün test yaptım tek çizgi. moralim çok bozuk aynısını yaşayan var mı?
Merhaba o zaman hamile kalamadım malesef. bu ay aşılama yaptırdım inşallah tutar. Bugün 8. Gün dayanamadım yine test yaptım silik çizgi çıktı iğne etkisidir ama erken yaptımNeredeyse bir sene olmuş ama size bir şey sormak istiyorum. Benim de dün 13,günümde silik cıktı yani zar zor görülüyor. Bugün 14.günüm tekrar yaptım yine bi çizgi var ama baya hayalet. Sizce gebe olma ihtimalim nedir siz ne yaşamıştınız hamile kalmış mıydınız?
İnşallah nasip olur rabbim sağlıklı bir şekilde nasip etsinMerhaba o zaman hamile kalamadım malesef. bu ay aşılama yaptırdım inşallah tutar. Bugün 8. Gün dayanamadım yine test yaptım silik çizgi çıktı iğne etkisidir ama erken yaptım
Kalmış olabilirsiniz. Kan verin benceNeredeyse bir sene olmuş ama size bir şey sormak istiyorum. Benim de dün 13,günümde silik cıktı yani zar zor görülüyor. Bugün 14.günüm tekrar yaptım yine bi çizgi var ama baya hayalet. Sizce gebe olma ihtimalim nedir siz ne yaşamıştınız hamile kalmış mıydınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?