Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah olumlu sonuç olur Benimde bugün çok silik de olsa çift çizgi göründü ama hayal kırıklığı olmaması için adetin geçmesini bekliyorum

Hangi şehirdesiniz? ben istanbuldayım. Sizde istanbulsa hastane ve doktorunuzdan memnun musunuz?
4 senelik evliyim 1,5 senedir istiyoruz. Bu süreçte insan psikolojik açıdan yoruluyo
Bursadayım ben bizimde 1 sene oldu aralıkta dış gebelik oldu

Keşke birbirimize faydamız dokunsa. 2 ay klomen kullanmıştım sonra ara verdim. Bu ay femara kullandım işe yaradı mı bilmiyorum
Benim ilkti olmadı yumurtam geç gelişti klomeni fazla kullandım valla çok zor geliyo artık çevremdeki herkesin hemen oldu

Benim ilkti olmadı yumurtam geç gelişti klomeni fazla kullandım valla çok zor geliyo artık çevremdeki herkesin hemen oldu
Bide ben çalışıyorum iş yerinde izin alınca herkes meraklı meraklı bakıyo. Kimseye anlatmak istemiyorum bu bile beni çok yoruyo

Neredeyse bir sene olmuş ama size bir şey sormak istiyorum. Benim de dün 13,günümde silik cıktı yani zar zor görülüyor. Bugün 14.günüm tekrar yaptım yine bi çizgi var ama baya hayalet. Sizce gebe olma ihtimalim nedir siz ne yaşamıştınız hamile kalmış mıydınız?

Merhaba o zaman hamile kalamadım malesef. bu ay aşılama yaptırdım inşallah tutar. Bugün 8. Gün dayanamadım yine test yaptım silik çizgi çıktı iğne etkisidir ama erken yaptım

Merhaba o zaman hamile kalamadım malesef. bu ay aşılama yaptırdım inşallah tutar. Bugün 8. Gün dayanamadım yine test yaptım silik çizgi çıktı iğne etkisidir ama erken yaptım
İnşallah nasip olur rabbim sağlıklı bir şekilde nasip etsin

Kalmış olabilirsiniz. Kan verin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…