Çatlatma iğnesi

Cansu5877

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2021
78
21
3
23
Merhaba bende ekimin 2 sinde çatlatma iğnesi ve klomen tedavisi gördüm şuan 5 haftalık hamileyim ve Beta hgc değerim 480 yükselmiyor kese gözüktü geçen hafta doktor akışına bırak kanaman açılır dedi ve kanama olmadı şimdi de progesteron fitil başladı birde iğne verdi 3 günde bı vurul dedi inşallah yükselir değerim

Kaç kere test yapıldı? 480 dışında hangi değerleri gördünüz?

Merhaba bende ekimin 2 sinde çatlatma iğnesi ve klomen tedavisi gördüm şuan 5 haftalık hamileyim ve Beta hgc değerim 480 yükselmiyor kese gözüktü geçen hafta doktor akışına bırak kanaman açılır dedi ve kanama olmadı şimdi de progesteron fitil başladı birde iğne verdi 3 günde bı vurul dedi inşallah yükselir değerim
Bu değerle kese gorulmesi imkansiz. Bence progesteron da anlamsiz. Zaten dusuk yapicaksan ignesiz ilaçsiz da yapicaksin
Çok geçmiş olsun

Evet kese gözükmez ama progestan düşüğü engellemek için zaten düşük yapması için değil ki
Biliyorum ama zaten sağliksiz hamilelik. Onu tutup saklamanin anlami var mi? Benim şaril şaril kanamam olunca hcg sonucum çikmadan doktor igne vermedi. Artim iyi olunca vermişdi hatirliyorum. Belki de doktor dogru yapiyordur. Ondan çok bilecek deyilimki. Sadece kendi yaşadiğim aklima geldi

Biliyorum ama zaten sağliksiz hamilelik. Onu tutup saklamanin anlami var mi? Benim şaril şaril kanamam olunca hcg sonucum çikmadan doktor igne vermedi. Artim iyi olunca vermişdi hatirliyorum. Belki de doktor dogru yapiyordur. Ondan çok bilecek deyilimki. Sadece kendi yaşadiğim aklima geldi
İstese de saklayamaz sağlıksız gebeliği bunu bilemeyiz ayrıca 300den 480 olmuş yüzde 60 artış mevcut evet biraz az ama doktorlar bunu bekler ne diyelim doktoru bunu tercih etmiş çok anlamsız niye vermiş diyemeyiz

Demeki doktorun bildiği bişey var çünkü düşük olmuyor oda ilaçsız iğnesiz bekletti zaten düşer diye baktı dusmeyince iğne başladı düşük olmasın dedi çünkü kese sağlıklı birde ilk gebelik olduğu için kan pıhtılaşma su falan olabilir değer aniden yuksele de bilir dedi

Back
X