Hakkinizda hayirlisi olsun,Sakin olun surekli oldumu ,olucakmi diye dusunup yumurta kalitenizi düşürmeyin.Hamilelikte psikoloji çok önemliSlm kizlar araniza yeni katildim bana yardimci olun lutfen 2. gebelik icin doktora gittim 1 yildir olmuyor ilk gebeligimde catlatma ignesiyle olmustu doktor bana catlatma ignesi olman gerekiyor ama bizim yazmaaya yetkimiz yok dedi bende gidip eczaneden parayla aldim ovitrelle aile hekimime danisip vuruldum 12 ocakta adet oldum 27 ocakta catlatma ignesi vuruldum acaba tutmusmudur
Ya iste kafam şuna karisti klomen kullanmadan vuruldum aile hekimim 27 sindede iliskiye gir dedi belki tutar 27 28 iliski oldu ama iste kafam karisikHakkinizda hayirlisi olsun,Sakin olun surekli oldumu ,olucakmi diye dusunup yumurta kalitenizi düşürmeyin.Hamilelikte psikoloji çok önemli
Hakkındanhayirlisi olsun.şan kafa karistiricak.bi durum yok olan olmuş artik Rabbim gönlünüze göre versin inşallahYa iste kafam şuna karisti klomen kullanmadan vuruldum aile hekimim 27 sindede iliskiye gir dedi belki tutar 27 28 iliski oldu ama iste kafam karisik
Amin insallah sagolHakkındanhayirlisi olsun.şan kafa karistiricak.bi durum yok olan olmuş artik Rabbim gönlünüze göre versin inşallah
Nasıl yani yumurta ölçümü yapılmadan mı çatlama iğnesi vurdunuz ilk defa duyuyorumSlm kizlar araniza yeni katildim bana yardimci olun lutfen 2. gebelik icin doktora gittim 1 yildir olmuyor ilk gebeligimde catlatma ignesiyle olmustu doktor bana catlatma ignesi olman gerekiyor ama bizim yazmaaya yetkimiz yok dedi bende gidip eczaneden parayla aldim ovitrelle aile hekimime danisip vuruldum 12 ocakta adet oldum 27 ocakta catlatma ignesi vuruldum acaba tutmusmudur
Evet oyle oldu ama doktora gittim muane oldum doktor sadece yumurtaliklarimin gec catladigini ve bu yuzden catlatma ign3si gerektigini soyledi ama yazamiyorlarmis yetkileri yokmus bende eczaneye sordum parayla alan cok var dedi bende aldim vuruldum artik hakkimda hayirlisi gebelik olurmu olmazmi bilmiyorumNasıl yani yumurta ölçümü yapılmadan mı çatlama iğnesi vurdunuz ilk defa duyuyorum
Onun için kadın doğum doktorunun yumurtayı takip edip belli büyüklüğe geldiğinde çatlama iğnesini vurdurması gerek rastgele olmaz kiEvet oyle oldu ama doktora gittim muane oldum doktor sadece yumurtaliklarimin gec catladigini ve bu yuzden catlatma ign3si gerektigini soyledi ama yazamiyorlarmis yetkileri yokmus bende eczaneye sordum parayla alan cok var dedi bende aldim vuruldum artik hakkimda hayirlisi gebelik olurmu olmazmi bilmiyorum
Vallah adetimden 15 gun sonra vuruldum tutmassa kadin doguma gidicem ztnOnun için kadın doğum doktorunun yumurtayı takip edip belli büyüklüğe geldiğinde çatlama iğnesini vurdurması gerek rastgele olmaz ki
Kadın doğuma gidip takip yaptırın hormon iğneleri rastgele olmazVallah adetimden 15 gun sonra vuruldum tutmassa kadin doguma gidicem ztn
Nasil cesaret ettin hayran kaldım bn bile takipte olduğum halde korkuyom farklı zararlar verir diye doktor zamanı bilir bakar kendi kafandan gidip almışsın bide farklı birşey oldu tamamen yumurtalik mahvoldu ömür boyu onun vicdanıyla nasıl yansıyacan valla kaç aydır doktor gözetiminde bile soruyorum herşeyi iyi cesaret bı doktora git anlat böyle böyle yaptım kendi başıma diyeSlm kizlar araniza yeni katildim bana yardimci olun lutfen 2. gebelik icin doktora gittim 1 yildir olmuyor ilk gebeligimde catlatma ignesiyle olmustu doktor bana catlatma ignesi olman gerekiyor ama bizim yazmaaya yetkimiz yok dedi bende gidip eczaneden parayla aldim ovitrelle aile hekimime danisip vuruldum 12 ocakta adet oldum 27 ocakta catlatma ignesi vuruldum acaba tutmusmudur
Ya ben doktora gittim testlerimi yaptim muanemi oldum folik asit yazdi kullandim igneyi yazamiyorum oyle bi yetkimiz yok dedi yoksa yazardi bende eczaneye sordum aldim tabiki icimde bi korku var adet olmami bekliykrum olursam gidicem baska bi doktora soyliycem eger hamileysemde kontorle gittigimde soyliycem boyle bisi yaptigimi ben sadece klomen kullanmadan vuruldumNasil cesaret ettin hayran kaldım bn bile takipte olduğum halde korkuyom farklı zararlar verir diye doktor zamanı bilir bakar kendi kafandan gidip almışsın bide farklı birşey oldu tamamen yumurtalik mahvoldu ömür boyu onun vicdanıyla nasıl yansıyacan valla kaç aydır doktor gözetiminde bile soruyorum herşeyi iyi cesaret bı doktora git anlat böyle böyle yaptım kendi başıma diye
Belki sana faydası olmayacak belki o iğne değil başka iğne vercek bilemezsin bunu lütfen kendi başına gidip bı daha alma nolursa olsun bı arkadaş tavsiyesi. Kendini düşünmüyon bari olacak çocuğu düşün onun için eyw da onu yaparken farklı zarar verirse diye hiçmi aklından gecmedi. Reçetesiz satilmasin su ilaçlar gidip millet kafasına göre almasın artık. Doktor kontrolünde kullanılsın imzası kasesi olmadan verilmesin bence
Sonucunuz noldu acabaYa ben doktora gittim testlerimi yaptim muanemi oldum folik asit yazdi kullandim igneyi yazamiyorum oyle bi yetkimiz yok dedi yoksa yazardi bende eczaneye sordum aldim tabiki icimde bi korku var adet olmami bekliykrum olursam gidicem baska bi doktora soyliycem eger hamileysemde kontorle gittigimde soyliycem boyle bisi yaptigimi ben sadece klomen kullanmadan vuruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?