Çatlatma iğnesi

qyusmer21

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2023
14
2
6
25
Bi oğlum var şu an 2 yaşında şu ana kadar eşim korunuyodu umreden geldim korunmadik 6 aydır korunmuyoruz. Doktora gittim bi sorun yok çok şükür 14 gun önce catlatma iğnesi yaptım adet belirtileri gibi kasik ağrısı bacaklarda ağrı halsizlik var yarın test yapacam sizce çıkar mi

Merhaba ben adetimin 3 günü femera kullanmaya başladım 5 gun sabah akşam ictim yumurtlarım 1 tane solda 15 mm 2 tane sağda 16 ve 17 mm büyüdü sonra catlatma ignesi verdi dr onu vuruldum bugün 9. Günüm dr 14gün sonra gel dedi ben dayanamdim 7. Gün test yaptım oda pozitif cıktı iğnenin etkisi olabilri dedim 9. Gün-de yine test yaptim çok silik bi çizgi cikti ama belim sırtım çok ağırdı sadece iki gündür kaşık ağrım var ama hafif hamilemiyim degilmiyim aynı belirtileri yaşayın varmi yapabilrimisniz buraya

Merhaba ben adetimin 3 günü femera kullanmaya başladım 5 gun sabah akşam ictim yumurtlarım 1 tane solda 15 mm 2 tane sağda 16 ve 17 mm büyüdü sonra catlatma ignesi verdi dr onu vuruldum bugün 9. Günüm dr 14gün sonra gel dedi ben dayanamdim 7. Gün test yaptım oda pozitif cıktı iğnenin etkisi olabilri dedim 9. Gün-de yine test yaptim çok silik bi çizgi cikti ama belim sırtım çok ağırdı sadece iki gündür kaşık ağrım var ama hafif hamilemiyim degilmiyim aynı belirtileri yaşayın varmi yapabilrimisniz buraya
Walla bende şu an aynı durumdayım yarın gidip test yapacam insaAllah cikar ikimizinde

Yarın tekrar test yapicam bakım iğnenin etkisi geçmişmi sizin ilk denemenizmi
Evet benim bi oğlum var 2 yaşında. esim korunuyodu tabi umreye gittim geldim korunmadik artık 6 ay oldu. Doktora da gittim bana bi sıkıntı olmadığını söyledi benimde ilk denemeleri sizin peki?

İğne in etkisi 12 13.gunde geçiyor
Ve hamilelik belirtileriyle adet belirtileri aynı
O nedenle biraz daha sabır gösterin.

Evet benim bi oğlum var 2 yaşında. esim korunuyodu tabi umreye gittim geldim korunmadik artık 6 ay oldu. Doktora da gittim bana bi sıkıntı olmadığını söyledi benimde ilk denemeleri sizin peki?
Bende 8 yıllık evliyim pcos hastasiyim eşinde ve bende herhangi bir problem yok dr hiç bise sıkıntısız yok yumurtlama sıkıntım varmış onu da aştım ilk defa tedavi goruyorum iğne vuruluyorum

Bende 8 yıllık evliyim pcos hastasiyim eşinde ve bende herhangi bir problem yok dr hiç bise sıkıntısız yok yumurtlama sıkıntım varmış onu da aştım ilk defa tedavi goruyorum iğne vuruluyorum
Rabbım gönlünüze göre versin insaAllah tez zamanda o güzel haberi alırsınız

Ah o sabri bi gösterebilsek 😂
O sabrı gösterebilen var mı bilmiyorum 9 yıllık evlilik hayatında belki 80 e yakın idrar testi yaptırdım. Kan testlerini saymıyorum bile

Erken test yapınca test gununune kadar ayrı test yapıyoruz. Test günü geçince ayrı aslında o da çok stresli
Ama sizi çok çok iyi anliyorum acabayla yaşamak da çok zor

Back
X