Çatlatma ignesi

Beyzanurzop

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2022
17
8
6
26
Merhaba kizlar adetimin 5 gunu femara kullanmaya basladim sonrasinda yumurtalarm18 marttq 18.. 20 mm oldu 20 mArrta ovitrelle catlama ignesi vuruldm 3,4 gun uste birliktelik oldu sizce hamilelik olusmusmudur hicc bir belirti yok

Merhaba kizlar adetimin 5 gunu femara kullanmaya basladim sonrasinda yumurtalarm18 marttq 18.. 20 mm oldu 20 mArrta ovitrelle catlama ignesi vuruldm 3,4 gun uste birliktelik oldu sizce hamilelik olusmusmudur hicc bir belirti yok
Bende 20sinde catlatma ignesi oldum ama 21inde aşılama oldum. Benim de senin gibi catlatma ignesinin 5. Günü daha belirtim yok zaten 10-12. Gününde belli eder strese girme bir gün ilişki bir gun bos sekilde değerlendir bu haftayi sonrada hic bisey dusunme 10. Gune kadar

Bende aynı şekilde bu pazartesi test yapılacak hiçbir belirti yok bende merak ediyorum. Siz ne zaman yaptıracaksınız testi?

Back
X