- 18 Ağustos 2022
- 1.003
- 178
- 53
- 23
- Konu Sahibi samsunlu5555
Arkadaşlar büğün çatlatma iğnesi oldum kaç gün sonra gebelik testi yapabilirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vurduktan sonraki 2 gün çok sancı giriyor ama şuan hiçbir belirtim yokBende aynı gün çatlatma iğnesi büründüm inşallah ikimizde hamile kalmisizdir senin hiç ağrım yumurtaliklarinda batma tarzı şeyler oluyormu
Ben acillik oldum 3. Günü karnıma ağrılar girdi kusma olduVurduktan sonraki 2 gün çok sancı giriyor ama şuan hiçbir belirtim yok
Yan etki olabilirBen acillik oldum 3. Günü karnıma ağrılar girdi kusma oldu
Regl ağrısı gibi ağrı oluyor bnde bazende sol tarafım batıyor gibi 4 tane yumurtam büyümüş benim inşallah birinden biri sağlıklı bir şekilde tutarBen acillik oldum 3. Günü karnıma ağrılar girdi kusma oldu
Hayırlısı olsun inşallahRegl ağrısı gibi ağrı oluyor bnde bazende sol tarafım batıyor gibi 4 tane yumurtam büyümüş benim inşallah birinden biri sağlıklı bir şekilde tutar
Ben dayanamayıp büğün yaptım adetime 6 gün varKızlar 11. Gün test yapıp öğrenen varmı?
İğneminde 7.günü
He anladım canım şaşırdım bi anAslında adetime 10 gün var ama 4 gün erken oluyorum o yüzden 6 gün var
Bende 2 kez yaptım bu iğneden canım keşke röntgen çekilmeseydinİlk iğnem röntgene girmek için kan vermek zorunda kaldım büğün