Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım adet olmayi bekle olursan zaten yoktur olmazsan bir daha kan ver. Bende Çatlatma iğnesi yaptırdım maalesef olumsuz oldu şimdi Aşılama tedavisi görüyorum inşallah seninki olumlu olur
Canım adet olmayi bekle olursan zaten yoktur olmazsan bir daha kan ver. Bende Çatlatma iğnesi yaptırdım maalesef olumsuz oldu şimdi Aşılama tedavisi görüyorum inşallah seninki olumlu olur
Pazar günü adet günüm bekliyorum Allah razı olsun yorumunuz için aşılama acıtıyor mu Rahime spermi yerleştirirken açıyor demişti birileri kusura bakmayın açık açık yazım bende onu denerim olmazsa
Pazar günü adet günüm bekliyorum Allah razı olsun yorumunuz için aşılama acıtıyor mu Rahime spermi yerleştirirken açıyor demişti birileri kusura bakmayın açık açık yazım bende onu denerim olmazsa
Sor canım önemli değil ben daha o aşamaya gelmedim önce iğne veriyor yumurta geliştirici her gün onu karından vuruyorum sonra kontrole çağırıyor ona göre çatlatma iğnesi verip sonra Aşılama yapicaklar
Sor canım önemli değil ben daha o aşamaya gelmedim önce iğne veriyor yumurta geliştirici her gün onu karından vuruyorum sonra kontrole çağırıyor ona göre çatlatma iğnesi verip sonra Aşılama yapicaklar
Hiç bir şey de kesin tutar diye bir şey yok şansımızı deniyoruz işte.Aşılama da erkeğin en kaliteli spermini alıp kadının yumurtalarina en yakın yere bırakılması olayı klomen çatlatma iğnesi ne göre biraz daha avantajlı
Anladım lütfen deneyimlediğiniz zaman bana da anlatır mısınız acı olayını yaşayan birinden dinlemek daha doğru olucak rica ediyorum acı eşiğim çok düşük çünkü tecrübeniz sözleriniz benim için çok kıymetli olucak önümüzdeki günlerde