Çatlatma iğnesi

fthyeli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2023
973
1.394
43
30
14 temmuzda çatlatma iğnesi oldum ve estrofem kullandım . Polistik over sendromum var . Doktorum 25inde adet olmazsan test yap demişti ama henüz adet olmadım biraz kasıklarımda ağrı ve göğüs hassasiyetm var . Test için erken mi acaba. Daha önce iğne olan tecrübeli arkadaşlar yardımcı olur musunuz kesin sonuç için kaç gün sonra yapmak lazım testi

Bugün 11. Gün ve ben de 11. Gün yalancı pozitif vardı hala. Bence 2 gün sonra yapım garanti sonuc olsun

Ben de en azından 28ine kadar bekleyeyim diye düşünüyorum ama bi yandan da merak içindeyim hüsrana da uğramak istemiyorum 🥹biraz daha bekleyeyim o zaman . Yalancı pozitiflik nasıl oluyor testte peki

14 temmuzda çatlatma iğnesi oldum ve estrofem kullandım . Polistik over sendromum var . Doktorum 25inde adet olmazsan test yap demişti ama henüz adet olmadım biraz kasıklarımda ağrı ve göğüs hassasiyetm var . Test için erken mi acaba. Daha önce iğne olan tecrübeli arkadaşlar yardımcı olur musunuz kesin sonuç için kaç gün sonra yapmak lazım testi
Estrofem i ne için verdi doktorunuz

Ben şubat ayında kimyasal gebelik geçirdim iğneden 17 gün sonra pozitif görmüştüm adete 1 gün kala

İnşallah ikimizindr güzel sonuçları olur yumurtan ne kadar büyümüştü
Polikistik overim var benim yumurtalıklarımın birinde gelişmişti yumurta ama hatırlamıyorum kaçtı adetin 4.günü bakılmıştı sonra estrofem yazdı günde iki kere kullandım . Kullanırken iğne de vuruldum bugün iğnenin 13.günü test de yapmadım ama kahverengi lekem geldi yerleşme kanaması dedikleri olabilir mi yoksa adet öncesi leke mi emin de olamadım siz yaşamış mıydınız böyle durum

Evet benim de lekelenmem geldi geldiği gün test yapmıştım silik çıkmıştı diğer gün kan verdim 10 çıktı 2 gün arayla takip ettim yükseldi 1 hafta boyunca sonra yükselmesi durdu kimyasal gebelik dedi doktorum

Polikistik overim var benim yumurtalıklarımın birinde gelişmişti yumurta ama hatırlamıyorum kaçtı adetin 4.günü bakılmıştı sonra estrofem yazdı günde iki kere kullandım . Kullanırken iğne de vuruldum bugün iğnenin 13.günü test de yapmadım ama kahverengi lekem geldi yerleşme kanaması dedikleri olabilir mi yoksa adet öncesi leke mi emin de olamadım siz yaşamış mıydınız böyle durum
Artık test yapabilirsin bence çıkar

Back
X