Belki dediğiniz gibidir ama çatlatma iğnesi de bu tür etkiler yapıyor. 14. gün yapacağınız testte doğru sonucu görebilirsiniz.Arkadaşlar ayın 19nda catlatma ignesi vuruldum 20.sinde iliski oldu iliskiden 1 hafta sonra göğüs ucum acımaya başladi ertesi gün gögusum komple acımaya basladi dokunamıyorum bile biraz şişme var arada bir kasik agrim oluyo nadir bugün toplam 11 gün oldu sizce vücudum gebeliğe mi hazirlaniyo
Aynı gün çatlatma iğnesi vurulmuşuz canım bende de var aynı şeyler göğüslerim ağrıyor benimde ama ben gebeliğe yormadım çünkü benim adet olmadan önce hep göğüslerim ağrır sende böyle değilse şüphelenbilirsin ama iğne hormon içerdiği için bu tarz belirtiler oluşturabiliyor en net 14.gün öğrenicez galiba ama ben pek heyecanlıyım bu akşam ya da yarın sabah bi test yapasım var :)Arkadaşlar ayın 19nda catlatma ignesi vuruldum 20.sinde iliski oldu iliskiden 1 hafta sonra göğüs ucum acımaya başladi ertesi gün gögusum komple acımaya basladi dokunamıyorum bile biraz şişme var arada bir kasik agrim oluyo nadir bugün toplam 11 gün oldu sizce vücudum gebeliğe mi hazirlaniyo
İnşallah hayırlı sonuçlar aliriz benim adet öncesi hiç böyle olmazdı çarşamba kan vericem belli olucakAynı gün çatlatma iğnesi vurulmuşuz canım bende de var aynı şeyler göğüslerim ağrıyor benimde ama ben gebeliğe yormadım çünkü benim adet olmadan önce hep göğüslerim ağrır sende böyle değilse şüphelenbilirsin ama iğne hormon içerdiği için bu tarz belirtiler oluşturabiliyor en net 14.gün öğrenicez galiba ama ben pek heyecanlıyım bu akşam ya da yarın sabah bi test yapasım var :)
Böyle bi göğüs ağrısı yaşamadım üstüne yatamıyorum dokunamıyorum bile bide acayip şiştilerAynı gün çatlatma iğnesi vurulmuşuz canım bende de var aynı şeyler göğüslerim ağrıyor benimde ama ben gebeliğe yormadım çünkü benim adet olmadan önce hep göğüslerim ağrır sende böyle değilse şüphelenbilirsin ama iğne hormon içerdiği için bu tarz belirtiler oluşturabiliyor en net 14.gün öğrenicez galiba ama ben pek heyecanlıyım bu akşam ya da yarın sabah bi test yapasım var :)
Ben şimdi test yaptım canım 8.gün negatife dönmüştü şimdi çok silik bir çizgi cıktı ama yine de hala iğne etkisi olabilir tam emin değilim 3 gün sonra bir daha yapıp bakıcam hayırlısı inşallah güzel haberler alırız hepimizBöyle bi göğüs ağrısı yaşamadım üstüne yatamıyorum dokunamıyorum bile bide acayip şiştiler
Naptiniz var mı bi haberAynı gün çatlatma iğnesi vurulmuşuz canım bende de var aynı şeyler göğüslerim ağrıyor benimde ama ben gebeliğe yormadım çünkü benim adet olmadan önce hep göğüslerim ağrır sende böyle değilse şüphelenbilirsin ama iğne hormon içerdiği için bu tarz belirtiler oluşturabiliyor en net 14.gün öğrenicez galiba ama ben pek heyecanlıyım bu akşam ya da yarın sabah bi test yapasım var :)
Kan verdinizmiBen şimdi test yaptım canım 8.gün negatife dönmüştü şimdi çok silik bir çizgi cıktı ama yine de hala iğne etkisi olabilir tam emin değilim 3 gün sonra bir daha yapıp bakıcam hayırlısı inşallah güzel haberler alırız hepimiz
Vermedim canım yarın sabah tekrar test yapicam dün negatifti testKan verdinizmi
Bende yarın kan vermeye gidiyorum allahin izniyleVermedim canım yarın sabah tekrar test yapicam dün negatifti test
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canımBende yarın kan vermeye gidiyorum allahin izniyle
Kanı verdim yarın çıkacakmış adetim 2 gün geçti kasiklarimda agri var yaİnşallah güzel sonuçlar alırsın canım
Merhabaİnşallah güzel sonuçlar alırsın canım
Ay hadi inşallah bebiş vardır bol bol dua edicem senin içinKanı verdim yarın çıkacakmış adetim 2 gün geçti kasiklarimda agri var ya
Merhaba canım ben kan vermedimMerhaba
Kan sonucunuz çıktı mııı
Yanlış okudum o zaman canımMerhaba canım ben kan vermedim
Amin inşallah isteyen bütün herkese içinde bizi de sevindirsin rabbim hayırlı evlatlar nasip etsinAy hadi inşallah bebiş vardır bol bol dua edicem senin için
Amin kuzum inşallahhh senden güzel haberler bekliyorum çok umutluyumAmin inşallah isteyen bütün herkese içinde bizi de sevindirsin rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin
Malesef hamile değilim bugün adet oldum nasip değilmiş bidahaki catlatma ya artkAmin kuzum inşallahhh senden güzel haberler bekliyorum çok umutluyum
Merhaba siz yaptınız mı test gebelik varmı acabaAmin kuzum inşallahhh senden güzel haberler bekliyorum çok umutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?