Çatlatma iğnesi

Bu ay 2 yumurtam oluştu ve çatlama iğnesi oldum.10 gün geçti ve dün öğrendim ki 2 yumurta da çatlamamış aylardır ilk kez böyle bişey başıma geldi

Ateş hiç artmadı o şekilde şüphelendim.Aylardır ateş takibi de yapıyorum
Benim doktorum çatlama kontrolü için çağırmadı ama iğne vurulduktan 48 saat sonra şiddetli kaşık ağrısı hissettim batmalar şeklinde ve akıntılarım oldu bu yüzden şüphelenmedim açıkçası kontrol ettirmeli miydim sizce?

Benim doktorum çatlama kontrolü için çağırmadı ama iğne vurulduktan 48 saat sonra şiddetli kaşık ağrısı hissettim batmalar şeklinde ve akıntılarım oldu bu yüzden şüphelenmedim açıkçası kontrol ettirmeli miydim sizce?
Ben hiç ettirmedim zaten ateş takibi de yaptığım için rahattım.bu 36.satten sonraki gün ateş artmadı ordan işkillendim ve progesteron baktım

Merhaba bende bu ay ilk kez klomen kullandım , adetin 3. Günü başladım ve 5 gün ardından kontrolde yumurtalarımın daha çok küçük olduğundan 2 gün daha klomen kullanmamı söyledi, cumartesi sabh ilaç günüm bittiği için kontrole gittim 16 mm büyümüş bir yumurta var bi de biraz küçük olandan 2 tane var dedi ve yarın sabah iğne yapalım dedi, dün sabah saat 7 de iğnemi vurdum yumurtalıklarımın 18-19 olduğunu tahmin ediyorum, ve doktor bana 36 saat sonra ilişkiye girebilirsin dedi, ben sürekli internetten araştırıyordum ve çoğu doktor 24 saat ve 36 saat ilişki öneriyormuş, bende şansı arttırmak için bugün sabah 24 saatti de değerlendirdik , inşaAllah başarabiliriz diye dua ediyorum,

Merhaba arkadaşlar iki ay önce letu kullandım olumsuz sonuç oldu sonra diğer ay şehir dışındaydı doktoruma gidemedim regli oldum ve on gün sonra yoğun kanamam oldu parçalı bu ay tekrar adetimin ikinci günü gittim rahim duvarına incelmiş gene letu verdi sabah akşam 5gun kullandım kontrole gittim sag tarafta 14 mm yumurtam olmuş iki gün sonra gel bakalım hem rahim kalınlaşması için ilaç hem de iğne vuralım çatlaması için dedi bugün sağ kasığımda ağrı ve batma oldu iki gündür kahve rengi lekelenme oluyor yarın gidicem bakalım ne olucak siz neler yaşadınız
Birde iğne sonrası 36 saatdeb sonra ilişki demiş herkes ama ben bazı yerlerde okudum incd öncesi ve sonrası değerlendirdim yazmış sizler nasıl değerlendirdiniz

Merhaba arkadaşlar iki ay önce letu kullandım olumsuz sonuç oldu sonra diğer ay şehir dışındaydı doktoruma gidemedim regli oldum ve on gün sonra yoğun kanamam oldu parçalı bu ay tekrar adetimin ikinci günü gittim rahim duvarına incelmiş gene letu verdi sabah akşam 5gun kullandım kontrole gittim sag tarafta 14 mm yumurtam olmuş iki gün sonra gel bakalım hem rahim kalınlaşması için ilaç hem de iğne vuralım çatlaması için dedi bugün sağ kasığımda ağrı ve batma oldu iki gündür kahve rengi lekelenme oluyor yarın gidicem bakalım ne olucak siz neler yaşadınız
Birde iğne sonrası 36 saatdeb sonra ilişki demiş herkes ama ben bazı yerlerde okudum incd öncesi ve sonrası değerlendirdim yazmış sizler nasıl değerlendirdiniz
Canım oncesinde 3 gün önce ilişki gerekiyor. Eşinde taze sperm biriksin diye.
İğneden 36 saat sonra ilişki.
Sonraki günler de 2 güne bir iliski tavsiye ediliyor.

Kizlar sabah 10.00da iğne oldun oglen14.00da ilişki birde yarın sabah diye düşündüm bakalım ama hiç ağrım olmadı neden acaba kasıla agriisi falan

Back
X