• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi

Böyle

Eklentiler

• 17003904790449069497023613580436.webp
    17003904790449069497023613580436.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 101
Cnm verdim bile sonucu bekliyorum ama sanki regl oldum eve gitmeyi bekliyorum yoğun sancı ve akıntı oldu

Benimde aynı böyle oldu işte. Cidden bu testlerden nefret ediyorum artık. Sıkma canını ne diyeyim bir sonraki aya inşallah 😔
Valla ben o testlerde hiç çift ömrümce görmeedim hatalıda olsa be umudum kalmadı hiç

Benimde aynı böyle oldu işte. Cidden bu testlerden nefret ediyorum artık. Sıkma canını ne diyeyim bir sonraki aya inşallah 😔
İstanbulda direk tüp beebek yapmak istiyorum ana eşim denemek istiyor biraz daha dogal

İstanbulda direk tüp beebek yapmak istiyorum ana eşim denemek istiyor biraz daha dogal
Ne kadar oldu senin deneyeli? Benim 14. Ay bitiyor bir sonraki ay 15. Olacak. Son tedavimden sonra biraz ara vericem bende o kadar yoruldum ki anlatamam. Sonrasında bende aşılama ya da tüp bebek düşünüyorum.

Ne kadar oldu senin deneyeli? Benim 14. Ay bitiyor bir sonraki ay 15. Olacak. Son tedavimden sonra biraz ara vericem bende o kadar yoruldum ki anlatamam. Sonrasında bende aşılama ya da tüp bebek düşünüyorum.
Benimde 12 ay

Ya allah allah hangi markayfı simir oluyorum bu testlere deli ettiler bizi olsun canım allah olan cocuguna saglık versin ve en yakın zamsnda guzel haber al canını sıkmaa
Freely marka cnm trendyolda çoklu almıştım

Back
X