Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar bazılarında belirti olmadan da çatlama olabiliyor bende olalı 1 hafta oldu ama feci kaşık ağrım oldu özellikle iğneyi vurduktan sonraki günMerhabalar ben dün yani ayın 30nda çatlatma iğnesi oldum ama hiç bir belirti yok iğneyle alakalı bana yardımcı olabilecek birileri var mı
Normal çatlatma iğnesi oldum ama belirti yok işteTüp bebek için çatlatma iğnesi mi yaptınız? Opu mu olacak? Ondankinde bende birşey hissetmedim pek. Ama normal ovitrelle vuruldum birkaç gün önce ateş basması oluyor duygu değişikliği ağlama krizi yaşadım.
Bende yok işte bakalım bekleyip görecem artık olmadı çarşamba doktorda randevum var o söyler belkiMerhabalar bazılarında belirti olmadan da çatlama olabiliyor bende olalı 1 hafta oldu ama feci kaşık ağrım oldu özellikle iğneyi vurduktan sonraki gün
Merhaba bende 30 aralıkta çatlatma iğnesi oldum doktorum 36 saat sonra ilişki önerdi benim karnımda ve belimde ağrım çok oldu fakat şuan herhangi bi ağrım yok, ama ağrı olmadan da yumurtanız çatlamış olabilir ayın 10unda test yapmayı düşünüyorum umarım hepimiz bebişlerimize kavuşuruzMerhabalar ben dün yani ayın 30nda çatlatma iğnesi oldum ama hiç bir belirti yok iğneyle alakalı bana yardımcı olabilecek birileri var mı
Merhaba bende 30 aralıkta çatlatma iğnesi oldum doktorum 36 saat sonra ilişki önerdi benim karnımda ve belimde ağrım çok oldu fakat şuan herhangi bi ağrım yok, ama ağrı olmadan da yumurtanız çatlamış olabilir ayın 10unda test yapmayı düşünüyorum umarım hepimiz bebişleri
Amin inşAllahh siz rahim filmi çekildiniz miAyyy inşallah Allah bekleyen herkese nasip eder inşallah sonucunuzu burdan da paylaşırsanız sevinirim benim dün akşam çok hafif kasik ağrım oldu onun dışında bişey yok
Yok hayır benden doktorum istemedi suanlık sizden istedi miAmin inşAllahh siz rahim filmi çekildiniz mi
Evet ben rahim filmi çekildim bi sorun çıkmadı çok şükürYok hayır benden doktorum istemedi suanlık sizden istedi mi
Ayy ne güzel inşallah bebiş haberi alırız bütün bekleyenlerEvet ben rahim filmi çekildim bi sorun çıkmadı çok şükür
Bendee de ayın 2 sinde vuruldum iğne ama hala felaket kasık agrım var korktum biraz ilişkilerimdede canım yandıMerhabalar bazılarında belirti olmadan da çatlama olabiliyor bende olalı 1 hafta oldu ama feci kaşık ağrım oldu özellikle iğneyi vurduktan sonraki gün
Merak etmeyin kendinizi de korkutmayın bende de aynı şekilde ağrılar oldu, gece uyutmadı diyebilirimBendee de ayın 2 sinde vuruldum iğne ama hala felaket kasık agrım var korktum biraz ilişkilerimdede canım yandı
Heyecan yapma canım rahat ol düşünmemeye calıskş tutma olasılıgı artsınMerhaba kızlar bende bu ay adet olunca haber ver igne vericem dedi doktor eşim pazartesi sperm verecek çok heyecanlıyım
Benim iğne vuruldugum günden beri hiç ağrım yok ve testlerde hep tek çizgi çıkıyor buda benim moralimi bozuyor sizde durum ne hiç test yaptınız mı acabaBendee de ayın 2 sinde vuruldum iğne ama hala felaket kasık agrım var korktum biraz ilişkilerimdede canım yandı
Tamam cnm çok sağol iyiki varsınızHeyecan yapma canım rahat ol düşünmemeye calıskş tutma olasılıgı artsın
Ovulasyom testi yaptım iğndden sonra 36 saat sonra çizgiler koyulastı 2 gun koyuyudu sonra acık renk oldu soedugumda catladı dedi ve o gunleri degerlendirdim bugun tek bel agrım var agırda geip oldum tutacagı varsada yumurtalar gripten ölecekBenim iğne vuruldugum günden beri hiç ağrım yok ve testlerde hep tek çizgi çıkıyor buda benim moralimi bozuyor sizde durum ne hiç test yaptınız mı acaba
Çok geçmiş olsun inşallah hamileyizdir hepimiz o günü beklemekten başka çare kalmadıOvulasyom testi yaptım iğndden sonra 36 saat sonra çizgiler koyulastı 2 gun koyuyudu sonra acık renk oldu soedugumda catladı dedi ve o gunleri degerlendirdim bugun tek bel agrım var agırda geip oldum tutacagı varsada yumurtalar gripten ölecek