• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma ignesi

minnak08

Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2023
127
44
18
28
Merhabalar ben dün yani ayın 30nda çatlatma iğnesi oldum ama hiç bir belirti yok iğneyle alakalı bana yardımcı olabilecek birileri var mı

Tüp bebek için çatlatma iğnesi mi yaptınız? Opu mu olacak? Ondankinde bende birşey hissetmedim pek. Ama normal ovitrelle vuruldum birkaç gün önce ateş basması oluyor duygu değişikliği ağlama krizi yaşadım.

Merhabalar ben dün yani ayın 30nda çatlatma iğnesi oldum ama hiç bir belirti yok iğneyle alakalı bana yardımcı olabilecek birileri var mı
Merhabalar bazılarında belirti olmadan da çatlama olabiliyor bende olalı 1 hafta oldu ama feci kaşık ağrım oldu özellikle iğneyi vurduktan sonraki gün

Tüp bebek için çatlatma iğnesi mi yaptınız? Opu mu olacak? Ondankinde bende birşey hissetmedim pek. Ama normal ovitrelle vuruldum birkaç gün önce ateş basması oluyor duygu değişikliği ağlama krizi yaşadım.
Normal çatlatma iğnesi oldum ama belirti yok işte

Merhabalar bazılarında belirti olmadan da çatlama olabiliyor bende olalı 1 hafta oldu ama feci kaşık ağrım oldu özellikle iğneyi vurduktan sonraki gün
Bende yok işte bakalım bekleyip görecem artık olmadı çarşamba doktorda randevum var o söyler belki

Merhaba bende 30 aralıkta çatlatma iğnesi oldum doktorum 36 saat sonra ilişki önerdi benim karnımda ve belimde ağrım çok oldu fakat şuan herhangi bi ağrım yok, ama ağrı olmadan da yumurtanız çatlamış olabilir ayın 10unda test yapmayı düşünüyorum umarım hepimiz bebişlerimize kavuşuruz

Merhaba bende 30 aralıkta çatlatma iğnesi oldum doktorum 36 saat sonra ilişki önerdi benim karnımda ve belimde ağrım çok oldu fakat şuan herhangi bi ağrım yok, ama ağrı olmadan da yumurtanız çatlamış olabilir ayın 10unda test yapmayı düşünüyorum umarım hepimiz bebişleri

Ayyy inşallah Allah bekleyen herkese nasip eder inşallah sonucunuzu burdan da paylaşırsanız sevinirim benim dün akşam çok hafif kasik ağrım oldu onun dışında bişey yok

Bendee de ayın 2 sinde vuruldum iğne ama hala felaket kasık agrım var korktum biraz ilişkilerimdede canım yandı

Bendee de ayın 2 sinde vuruldum iğne ama hala felaket kasık agrım var korktum biraz ilişkilerimdede canım yandı
Merak etmeyin kendinizi de korkutmayın bende de aynı şekilde ağrılar oldu, gece uyutmadı diyebilirim

Merhaba kızlar bende bu ay adet olunca haber ver igne vericem dedi doktor eşim pazartesi sperm verecek çok heyecanlıyım

Benim iğne vuruldugum günden beri hiç ağrım yok ve testlerde hep tek çizgi çıkıyor buda benim moralimi bozuyor sizde durum ne hiç test yaptınız mı acaba

Benim iğne vuruldugum günden beri hiç ağrım yok ve testlerde hep tek çizgi çıkıyor buda benim moralimi bozuyor sizde durum ne hiç test yaptınız mı acaba
Ovulasyom testi yaptım iğndden sonra 36 saat sonra çizgiler koyulastı 2 gun koyuyudu sonra acık renk oldu soedugumda catladı dedi ve o gunleri degerlendirdim bugun tek bel agrım var agırda geip oldum tutacagı varsada yumurtalar gripten ölecek

Ovulasyom testi yaptım iğndden sonra 36 saat sonra çizgiler koyulastı 2 gun koyuyudu sonra acık renk oldu soedugumda catladı dedi ve o gunleri degerlendirdim bugun tek bel agrım var agırda geip oldum tutacagı varsada yumurtalar gripten ölecek
Çok geçmiş olsun inşallah hamileyizdir hepimiz o günü beklemekten başka çare kalmadı

Back
X