• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim ayı çatlatma iğnesi vurulanlar birlikte takip edelim mi?

Ben hala olmadım ya
Anca gelir canım geçen ayki tarihten 3 gün falan geçti benim de geçen ay daha erken gelmişti biraz gecikti yani bugün yarın gelir senin de ağrım çok oldu belim kasıgım olduğum gün falan normal den daha çok ağrı çektim

Anca gelir canım geçen ayki tarihten 3 gün falan geçti benim de geçen ay daha erken gelmişti biraz gecikti yani bugün yarın gelir senin de ağrım çok oldu belim kasıgım olduğum gün falan normal den daha çok ağrı çektim
Evet ağrılarım var baya bekliyorum işte bugün 3.gün gecikmemin

Evet ağrılarım var baya bekliyorum işte bugün 3.gün gecikmemin
Evet canım bugün yarın gelir artık ağrılar siddetlendi benim bigün öncesi falan baya ağrım oldu iğne den dolayı normal den fazla ağrı oluyo diye yazılar okumuştum öyle oldu gerçekten de. Adet olunca rahatladım artık

Merhabalar,
Bugün ademitin 10.günü doktora gittim sağda 12,11 mm solda 12,11,11,11 mm olmak üzere toplam 6 folikül olmuş doktor ilaca fazla tepki vermişsin dedi. Çoğul gebelik istemeyiz ilişki yasak dedi pazartesi günü gel en fazla 3 yumurtan olursa devam ederiz 3 ten fazla yumurtan olursa tedavi iptal dedi tekrar adetten sonra düşük dozla letuya başlarız dedi 5 gün kullanmıştım bu arada. Benim gibi olan var mı bir ay daha beklemek istemiyorum yoruldum

Merhabalar,
Bugün ademitin 10.günü doktora gittim sağda 12,11 mm solda 12,11,11,11 mm olmak üzere toplam 6 folikül olmuş doktor ilaca fazla tepki vermişsin dedi. Çoğul gebelik istemeyiz ilişki yasak dedi pazartesi günü gel en fazla 3 yumurtan olursa devam ederiz 3 ten fazla yumurtan olursa tedavi iptal dedi tekrar adetten sonra düşük dozla letuya başlarız dedi 5 gün kullanmıştım bu arada. Benim gibi olan var mı bir ay daha beklemek istemiyorum yoruldum
Canım fazla yumurtan oluşmuş ilaç kullanımın fazla gelmiş demekki doktorun en doğrusunu söylemiş sağlıksız olur yoksa

Letuyu 5 gün sabah akşam kullandım eğer pazartesi fazla yumurta varsa bi sonraki ay adetten sonra düşük dozla başlarız dedi, sabır diliyorum Allahtan :(

Ay kızlar benım de Klomen yeni bitti ayın 3 üne gidicem bakalım ne kadar olmuş yumurtalar

Kız benim testim pozitife döndü ya
Kendim hamile kalmisim gibi sevindim İnan İlk Klomen miydi senin belki pozitife döner diye umudum bile yoktu benim içim de senin nasıl bı his vardı adetin de geçince daha çok umutlanmissindir artık ilk denemende pozitifi gördun o zaman 🙂

Kendim hamile kalmisim gibi sevindim İnan İlk Klomen miydi senin belki pozitife döner diye umudum bile yoktu benim içim de senin nasıl bı his vardı adetin de geçince daha çok umutlanmissindir artık ilk denemende pozitifi gördun o zaman 🙂
Ben femera kullanmıştm ve sadece 1 tane yumurtam oluşmuştu hiç umudum yoktu zaten ipnenin 13- ve 14 günü test yaptığımda negatif çıktı ondan sınra hiç aklıma gelmedi âdetim gecikince şüphelendim bide mide bulantım oldu ne olur ne olmaz kan veriyim dedim 1057 cıktı beta nasıl pozitife döndü negatiftken herkes bana test yap diyodu bidaha ben hayır tekrar yapıp moral bozmak istemiyorum demiştim bu benim ikinci denememdi ilki düşük oldu inş bu sağlıklı olur dua edin salı günü doktora gideceğim 🥹🥹

Ben femera kullanmıştm ve sadece 1 tane yumurtam oluşmuştu hiç umudum yoktu zaten ipnenin 13- ve 14 günü test yaptığımda negatif çıktı ondan sınra hiç aklıma gelmedi âdetim gecikince şüphelendim bide mide bulantım oldu ne olur ne olmaz kan veriyim dedim 1057 cıktı beta nasıl pozitife döndü negatiftken herkes bana test yap diyodu bidaha ben hayır tekrar yapıp moral bozmak istemiyorum demiştim bu benim ikinci denememdi ilki düşük oldu inş bu sağlıklı olur dua edin salı günü doktora gideceğim 🥹🥹
Çok sevindim canım değerin de iyi Korkma kanamam ağrın olmadığı sürece herşey yolundadır inşallah ultrasonda bebeğini görmeyi nasip etsin inşallah rabbim çok sevindim senin adına 🙂

Ne güzel hiç umudun yokken rabbim sana mucizeni göndermiş inşallah tüm isteyene kalbin de evlat hasreti olanlara nasip etsin güzel duyguyu tarifi yok o kadar çok istiyorum ki bende her ay üzüntü hüsran artık üzülmekten de yoruldum. Biraz unutmak istiyorum beklenti için de olmak istemiyorum unuttuğun zaman olurmus derler ya. Düşükten sonra zaten hemen olur derler senin de öyle olmuş rahim kendini hazırladığı için tutunma daha çabuk oluyo 🙂

Sen de de polikistik over mi vardi onun için mi femera kullanıyordun ilkinde de mi femera kullandin Klomen mi kullandın

Sen de de polikistik over mi vardi onun için mi femera kullanıyordun ilkinde de mi femera kullandin Klomen mi kullandın
Benim yumurtam çatlamıyordu büyüyüp kist oluyodu sürekli polikistim yoktu ilkinde de femera kullandım nisan ayında filandı oda sonra rahim filmi çekildim tekrar ipne denedik hiç bi zaman üzülme stres yapma kolay değil biliyorum ama her zaman sağlıklısını iste Allahın verdiğide vermediğide hayırdır

Benim yumurtam çatlamıyordu büyüyüp kist oluyodu sürekli polikistim yoktu ilkinde de femera kullandım nisan ayında filandı oda sonra rahim filmi çekildim tekrar ipne denedik hiç bi zaman üzülme stres yapma kolay değil biliyorum ama her zaman sağlıklısını iste Allahın verdiğide vermediğide hayırdır
Öyle canım olduğun da olmadığında da vardır bi hikmeti rabbimin olacağı varsa et geç olur nasip güzel olumlu düşünmek istiyorum bundan sonra

Rahîm filmini ne kadar düşünüp olmadığında çekildin canım temiz mi çıktı sonucun şimdi kaçıncı ayda sağlıklı gebeliktir inşallah elde etmiş oldun yani 🙂

Rahîm filmini ne kadar düşünüp olmadığında çekildin canım temiz mi çıktı sonucun şimdi kaçıncı ayda sağlıklı gebeliktir inşallah elde etmiş oldun yani 🙂
Benim doktorum gerçekten çok iyi 2-3 ay boyunca doğal bir şekilde gün ve gün takip edip problemiöi bulmak için ilgilendi yumurtamı çatlattıktan sonrada düşük olunca tüplerime bakıp tekrar tedaviye başlayacağını söyledi tüplerimin ikiside açıktı ama sol tüpüm biraz zor açıldı yani sıvı biraz zor ilerledi iki tüpümde açık zaten genelde ilk tüplere bakılmak gerekiyor eğer tüpler kapalıysa hüçbir tedavi işe yaramıyor şuan 4 haftalık diye görünüyor salı günü bakıcaz inşallah

Back
X