- 2 Kasım 2023
- 210
- 35
- 18
- 30
- Konu Sahibi poncikhafiz
-
Tekrar yaptin mi.. bi golge var evet5gün femera +3günlük gonal f yumurta büyütmesinden sonra 19 mm tek yumurtama ovitrelle çatlatma iğnesi yapıldı iğnenin 7.günnden itibaren test ile takip edıyorum testlerı koyuyorum ben kndımce son 2gündr negatıfe döndüğünü ancak son yptgm testte akşam idrarı olmasına rağmen gölgelik gördüm sanki sizde bakabılır mısınz
Testim yok akşama yada yarın sabaha yaparım inşTekrar yaptin mi.. bi golge var evet
Igneyi kacinda oldun . Siliklesmis sonra tekrar sanki beliricek..ben oyle gordum.Testim yok akşama yada yarın sabaha yaparım inş
Bende öyle yorumladım da yanılıyor muyum ki dedim 1ocakta oldum iğneyi canım o günü saymıyorum bugün 11. GünümIgneyi kacinda oldun . Siliklesmis sonra tekrar sanki beliricek..ben oyle gordum.
İnşallah koyulaşır canım ıkımznde ilk tedavın miBak ben de yaptim. 3 ocakta bende igne oldum. Hic belirtim yok.. testlerle dans :) siliklesecek mi koyulasacak mi bakacagim. Umudum yok ama
EVet 1 kizim var 5 yasinda. 2 senedir 2. Bebek icin calisiyoruz hic hamilelik olusmadi. Ilk asilamam...İnşallah koyulaşır canım ıkımznde ilk tedavın mi
Dr ne zaman kan testi istedi2saatlik tuttum idrarımla yaptım test şimdi bişey yok maalesef yarın 12. Günüm artık yarından sonra daha da netleşir
Her drda degisik. Benimkide asilamanin 12. Gunu beta istediAdet olmazsan gel dedi olursanda 2. Günü gel dedi kan testi fln demedi
Kac aydir deniyorsunuzBeklemek zaten zor bıde böyle negatif çıktıkça çok kötü oluyorum
İdrar testi adet tarihi geçmeden de pozitif gelebiliyor mu? Bilgilendirirseniz ben de yapayım, boş yere yapmak istemiyordum da5gün femera +3günlük gonal f yumurta büyütmesinden sonra 19 mm tek yumurtama ovitrelle çatlatma iğnesi yapıldı iğnenin 7.günnden itibaren test ile takip edıyorum testlerı koyuyorum ben kndımce son 2gündr negatıfe döndüğünü ancak son yptgm testte akşam idrarı olmasına rağmen gölgelik gördüm sanki sizde bakabılır mısınz
Beni bu testler konusunda aydınlatır mısınızok erken değil mi önce kanda çıkar diyolarBak ben de yaptim. 3 ocakta bende igne oldum. Hic belirtim yok.. testlerle dans :) siliklesecek mi koyulasacak mi bakacagim. Umudum yok ama
Canim asilama tedavisi gordum. Yumurta catlatma ignesi oldugum icin o da hcg icerdigi icin testler pozitif cikiyor etkisiyle... yumurtlamanin 10.gunden itibaren idrar testinde de pozitif gorulebilir. Testlerin hassaslik derecesine bagli olarak. Bebegin rahme yerlesmesine bagli olarakta sure degisir..normal sartlarda adet gunu , 2 gun once sonuc verir. Yumurtlama normal ise.Beni bu testler konusunda aydınlatır mısınızok erken değil mi önce kanda çıkar diyolar
Ben 4 ocakta iğne oldum ama iğneden önce kendi çatladı belirtilere göre. Pcos olduğu için bat tan da emin olamıyorum benim kaset testler doğru çıkmayabilir dye yapmıyorum. Sabredip adet gelmezse kan vereceğimCanim asilama tedavisi gordum. Yumurta catlatma ignesi oldugum icin o da hcg icerdigi icin testler pozitif cikiyor etkisiyle... yumurtlamanin 10.gunden itibaren idrar testinde de pozitif gorulebilir. Testlerin hassaslik derecesine bagli olarak. Bebegin rahme yerlesmesine bagli olarakta sure degisir..normal sartlarda adet gunu , 2 gun once sonuc verir. Yumurtlama normal ise.
Evet en iyisini yapiyorsun aslinda. 12 14 gune kadar igneden dolayi pozitif cikabiliyor. Kan garanti. Sansin bol olsun.Ben 4 ocakta iğne oldum ama iğneden önce kendi çatladı belirtilere göre. Pcos olduğu için bat tan da emin olamıyorum benim kaset testler doğru çıkmayabilir dye yapmıyorum. Sabredip adet gelmezse kan vereceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?