Çatlatma iğnesi

poncikhafiz

Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2023
210
35
18
30
5gün femera +3günlük gonal f yumurta büyütmesinden sonra 19 mm tek yumurtama ovitrelle çatlatma iğnesi yapıldı iğnenin 7.günnden itibaren test ile takip edıyorum testlerı koyuyorum ben kndımce son 2gündr negatıfe döndüğünü ancak son yptgm testte akşam idrarı olmasına rağmen gölgelik gördüm sanki sizde bakabılır mısınz

Eklentiler

• IMG_0817.webp
    73,8 KB · Görüntüleme: 180
Tekrar yaptin mi.. bi golge var evet

Bak ben de yaptim. 3 ocakta bende igne oldum. Hic belirtim yok.. testlerle dans :) siliklesecek mi koyulasacak mi bakacagim. Umudum yok ama

Eklentiler

• 20240112_125907.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 138
İnşallah koyulaşır canım ıkımznde ilk tedavın mi
EVet 1 kizim var 5 yasinda. 2 senedir 2. Bebek icin calisiyoruz hic hamilelik olusmadi. Ilk asilamam...
Kizimdan once tedavi surecim olmustu. 3 kez tup bebekle hamile kalip kaybettim.. kizim dogal yolla oldu. Ama ondan baska hic dogal yolla gebelegim yok. Umudum da yok o nedenle.

2saatlik tuttum idrarımla yaptım test şimdi bişey yok maalesef yarın 12. Günüm artık yarından sonra daha da netleşir

Eklentiler

• IMG_0832.webp
    51,1 KB · Görüntüleme: 137
İdrar testi adet tarihi geçmeden de pozitif gelebiliyor mu? Bilgilendirirseniz ben de yapayım, boş yere yapmak istemiyordum da

Beni bu testler konusunda aydınlatır mısınızok erken değil mi önce kanda çıkar diyolar
Canim asilama tedavisi gordum. Yumurta catlatma ignesi oldugum icin o da hcg icerdigi icin testler pozitif cikiyor etkisiyle... yumurtlamanin 10.gunden itibaren idrar testinde de pozitif gorulebilir. Testlerin hassaslik derecesine bagli olarak. Bebegin rahme yerlesmesine bagli olarakta sure degisir..normal sartlarda adet gunu , 2 gun once sonuc verir. Yumurtlama normal ise.

Ben 4 ocakta iğne oldum ama iğneden önce kendi çatladı belirtilere göre. Pcos olduğu için bat tan da emin olamıyorum benim kaset testler doğru çıkmayabilir dye yapmıyorum. Sabredip adet gelmezse kan vereceğim

Ben 4 ocakta iğne oldum ama iğneden önce kendi çatladı belirtilere göre. Pcos olduğu için bat tan da emin olamıyorum benim kaset testler doğru çıkmayabilir dye yapmıyorum. Sabredip adet gelmezse kan vereceğim
Evet en iyisini yapiyorsun aslinda. 12 14 gune kadar igneden dolayi pozitif cikabiliyor. Kan garanti. Sansin bol olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…