Çatlatma ignesi

Yuz yuze

Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2023
184
33
13
31
Merhaba kızlar ben salı günü çatlatma iğnesi oldum bunla gebelik elde eden varmı bitane kızım var ikinciyi düşünüyoruz nasipse bide polip var dedi doktor ama şuan çok engel değil yüzde 10dedi eğer olusmazsa rahim filmi çekeceğini söyledi

Merhaba kızlar ben salı günü çatlatma iğnesi oldum bunla gebelik elde eden varmı bitane kızım var ikinciyi düşünüyoruz nasipse bide polip var dedi doktor ama şuan çok engel değil yüzde 10dedi eğer olusmazsa rahim filmi çekeceğini söyledi
2 defa yaptırdım 1ay arayla hamile kalamadım maalesef

Bende cuma günü yaptırdım 24 saat sonra kaşık ağrılarım karın şişkinliğim ve aşırı gaz sancısı başladı hala da devam ediyor. Sizde de böyle mi hala

Aynen iğnenin etkisi kızlar brnimde kaşık ve bel ağrım oluyor ara ara hayırlı sonuçlar alalım inşallah eğer olmazsa rahim filmi çekecek bana 😔

Ben femara sonrasi 31 ocakta ovitrelle igne yaptirdim. Bugun test yapildi beta hcg, deger 5.3 cikti doktor da cok sınırda 2 gun sonra yine yapalim dedi. Ben 12 subat ptesi yaptircam testi garanti olsun. Pcos var, 35 yasindayim, daha once gebeligim olmadi. Igneden sonra hicbi sey olmadi farkli, hicbi yerim agrimiyo.

Back
X