• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi

Irmdmrrdngn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2025
9
0
1
24
Merhabalar hanımlar 5 gün klomen kullandım geçen hafta bugün de ovitrelle çatlatma iğnesi yapıldı ve progestan kullaniyorum kasıklarımda ağrı var ve çok sık idrara çıkıyorum daha test yapmadım varmıdır sizce benim gibi olan var mı aranızda bilgi verir misiniz

Merhabalar hanımlar 5 gün klomen kullandım geçen hafta bugün de ovitrelle çatlatma iğnesi yapıldı ve progestan kullaniyorum kasıklarımda ağrı var ve çok sık idrara çıkıyorum daha test yapmadım varmıdır sizce benim gibi olan var mı aranızda bilgi verir misiniz
Bende geçen hafta bugün Ovitrelle kullandım canım aynı durum bende de var.
Ovitrellenin sağladığı hcg hormonu benden bugün itibari ile gitmiş ama belirti için erken yüksek ihtimal bana Progestan böyle yapıyor 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ yerleştiyse Ovitrelle sonrası 5 gün içinde yerleşti önümüzdeki 1 hafta içerisinde de varsa belirti verecek inşallah

Maalesef iğnenin etkisi hamile gibi hissettiriyormuş. Bende 11. Günümdeyim, ilk günler biraz sancım vs. Vardı ama şuan henüz belirtim yok bekliyorum 🙏🏻

Bende geçen hafta bugün Ovitrelle kullandım canım aynı durum bende de var.
Ovitrellenin sağladığı hcg hormonu benden bugün itibari ile gitmiş ama belirti için erken yüksek ihtimal bana Progestan böyle yapıyor 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ yerleştiyse Ovitrelle sonrası 5 gün içinde yerleşti önümüzdeki 1 hafta içerisinde de varsa belirti verecek inşallah
İnşallah Rabbim nasip eder canım isteyen herkese de bize de sabırsızlıkla bekliyorum

Bende yapsam olurmu peki yarın 8. Günüm
8. Gün için erken diyorlar ama erken döllendiyse yada hassas testiniz varsa bi ihtimal çıkabilir.
Yabancı forumlarda kadınlar 6. Günsen itibaren (benim gibi) koyulaşma çizgisini takip ediyorlar.
Benim negatife döndü iğnenin etkisi mesela çizhiyi görene kadar testlerime devam edicem çizgi görürsem de koyulaşöayı gördüğüm de kan vericem üzücü bir durum olmasın diye sizde yapabilirsiniz

8. Gün için erken diyorlar ama erken döllendiyse yada hassas testiniz varsa bi ihtimal çıkabilir.
Yabancı forumlarda kadınlar 6. Günsen itibaren (benim gibi) koyulaşma çizgisini takip ediyorlar.
Benim negatife döndü iğnenin etkisi mesela çizhiyi görene kadar testlerime devam edicem çizgi görürsem de koyulaşöayı gördüğüm de kan vericem üzücü bir durum olmasın diye sizde yapabilirsiniz
Tamam teşekkür ederim daha test hiç yapmadim yarın yapicam ve takip edicem

Tamam teşekkür ederim daha test hiç yapmadim yarın yapicam ve takip edicem
Ben bide maxijuno kullanıyorum doktor devam et dedi klomen 5 gün kullanmamı söyledi 7. Günde ovitrelle çatlatma iğnesi vurdurdum bugün iğnenin 8. Günü maxijuno kullanıyorum hâlâ bı etkisi olur mu acaba

Ben bide maxijuno kullanıyorum doktor devam et dedi klomen 5 gün kullanmamı söyledi 7. Günde ovitrelle çatlatma iğnesi vurdurdum bugün iğnenin 8. Günü maxijuno kullanıyorum hâlâ bı etkisi olur mu acaba

Ben de gonalf ve ovitrelle yaptım bir hafta ağrı sancı çektim berbattı.. şimdi progrstan kullanıyorum sanırım onun da yan etkileri var . Perşembe günü aşılama yaptım ben yarın 8.gün oluyor. Hassas test yapsam ya da kan versem çıkar mı? Çatlatmayı geçen salı yapmıştım aşışma perşembe. Bugün 8.gün oluyor

OVİTRELLE 14 ü akşam yapıldı ama ben bugün ağrıdan duramıyorum bu kadar etkili bişey mi belime kadar vuruyor , ne olur olanlar bi cevap versin

Back
X