Çatlatma iğnesi

slnsbnm19

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Merhaba hanımlar 1.5 senelik evliyim çocuğum hala olmadı temmuz ayında rahim filmi çektirdim temiz çıktı tüplerim açıktı sonraki ay yumurta büyütücü letu 2.5 mg kullandım 4 tane yumurta oluştu iki tanesi sağ yumurtalığımda 18 mm iki tanesi de 15 mm sol yumurtalıkta 5 eylül de çatlatma iğnesi oldum bugün 10. Gün i kasık ağrım ara ara batıyor ağrı girip girip çıkıyor sizce regl mi olacağım hamilelik bertisi midir?

Merhaba hanımlar 1.5 senelik evliyim çocuğum hala olmadı temmuz ayında rahim filmi çektirdim temiz çıktı tüplerim açıktı sonraki ay yumurta büyütücü letu 2.5 mg kullandım 4 tane yumurta oluştu iki tanesi sağ yumurtalığımda 18 mm iki tanesi de 15 mm sol yumurtalıkta 5 eylül de çatlatma iğnesi oldum bugün 10. Gün i kasık ağrım ara ara batıyor ağrı girip girip çıkıyor sizce regl mi olacağım hamilelik bertisi midir?
Merhaba,

Ben de 4 Eylül’de çatlatma iğnesi oldum. Ben de sizin gibi acaba test yaptınız mı diye merak ettim. Aslında doktorun verdiği tarihi bekliyorum ama biraz sabırsızlanıyorum.

Doktorunuz hangi gün test günü verdi ve sizde kasık ağrısı var mı

17 Eylül’de kan vermemi söyledi. 4 Eylül’den bu yana kasık ağrım var. Başlarda orta şiddetteydi, şimdi daha çok batma şeklinde oluyor. Bir de normalde geçen aylarda akıntım çok olurdu ama bu ay neredeyse hiç olmadı. Sizde de benzer bir durum oldu mu?

Bir de bu sizin ilk çatlatma iğneniz mi?

Bana ne zaman test yapacağımı da söylemedi normalde regl günlerinde göğsüm de ağrırdı bu sefer sadece kasıklarım ağrıyor regl olacağım diye korkuyorum yapay zeka da 19 Eylül de test yapabilirsin yazıyor 36. Saati ve sonraki günlerin hepsinde ilşkimiz oldu bir de

Evet ilk defa çatlatma iğnesi oldum ve yüzümde inanılmaz sivilce çıktı

Evet ilk defa çatlatma iğnesi oldum ve yüzümde inanılmaz sivilce çıktı
Benim direk 17 si kanda bakalım dedi bende çok tedirginim olmadı diye benim regli olacakmış gibi ağrım yok normal kaşık batması gibi bende ilk iğneni oldum ama bende sivilce vs yapmadı hiç

Ya o zaman ben regl olacağım
Ya öyle düşünme, benim de regl olmayacağım belli değil ki. Herkeste aynı etki olmuyor sonuçta. Bak, sende sivilce yapmış, bende yapmadı. O yüzden belirtilere çok anlam yüklememek lazım. 🥹 İnşallah Allah bize de bu güzel haberi almayı nasip eder. 💕💕

Merhaba sadece letu mu kullandınız bana KLOMEN ve letu yazdı ikisinide 5 gün kullan pazartesi kontrole gel dedi

Ben
Merhaba sadece letu mu kullandınız bana KLOMEN ve letu yazdı ikisinide 5 gün kullan pazartesi kontrole gel dedi
ben sadece letu kullandım büyümüştü yumurtam diğerine gerek duymadı galiba sonra da iğne yaptı bekliyorum hala test günü söylemedi ama yapay zekadan öğrendiğim kadarıyla 19 20 Eylül de test yapabilirmişim

Ben

ben sadece letu kullandım büyümüştü yumurtam diğerine gerek duymadı galiba sonra da iğne yaptı bekliyorum hala test günü söylemedi ama yapay zekadan öğrendiğim kadarıyla 19 20 Eylül de test yapabilirmişim
İnşallah bende iğneye gerek kalmaz ya umarım sende Hayırlı haberler alırsın inşallah peki doktor gün vermedi mi kan sana 🌸sabredemıyorsan 19nda yap belli olur bence

İnşallah canım inşallah ikimizde bu ay hamile kalırız çok istiyorum ben 💙😘
İnşallah bende iğneye gerek kalmaz ya umarım sende Hayırlı haberler alırsın inşallah peki doktor gün vermedi mi kan sana 🌸sabredemıyorsan 19nda yap belli olur bence

Benim direk 17 si kanda bakalım dedi bende çok tedirginim olmadı diye benim regli olacakmış gibi ağrım yok normal kaşık batması gibi bende ilk iğneni oldum ama bende sivilce vs yapmadı hiç
Test yaptın mı

Hayır ama hala regl olmadım sence yapmalı mıyım

Selam kızlar benimde bugün dpo14 iğne gününü sayarsam 16. Günüm ama evde yaptığım testler negatif 😣😢 kasıklarımda batma şeklinde ağrı var göğüslerim çok hassas ve şişler pcosum var bu 3. İğnem daha öncekilerinde böyle belirtiler yaşamamıştım şimdi belirti var test negatif 😞😞ne yapmam lazım bir yol gösterin cidden kafayı yiycem😢😢😢😢😢

Hanımlar test yaptım sizce var mu

Eklentiler

• IMG_0141.webp
    IMG_0141.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 5
Back
X