catlatma ignesiii

sananesanane

B.K:74 M.K:73.50 hedeh:50
Kayıtlı Üye
4 Mart 2015
2.449
1.783
37
bugun catlatma ignemi olucam allahin izniyle bu ay unarim hamile kalirim bu arada bugun yarin fark etmez catlatma ignesi olan atkadaslari bekliyorum sonuclari beraber bekleyelim bEn pregnly 10000 yapicam hadi hayirlisi:)

bugun catlatma ignemi olucam allahin izniyle bu ay unarim hamile kalirim bu arada bugun yarin fark etmez catlatma ignesi olan atkadaslari bekliyorum sonuclari beraber bekleyelim bEn pregnly 10000 yapicam hadi hayirlisi:)
kimse yokmuuu arkadaslar hadi gelin birbirimize destek olalim

ben de yarın gidicem kontrole. yarın ya da yarından sonra çatlatma iğnesi vurdurcam. ben ovitrelle kullanıyorum.

bende çatlatma iğnesiyle ilk ayda hamile kaldım umarım seninde öyle olur :)

ben de 23 mart ta yaptım çatlatma iğnesini (ovitrelle) ilk denemem.. umarım hepimiz en kısa zamanda kavuşuruz miniklerimize :)

ben de 23 mart ta yaptım çatlatma iğnesini (ovitrelle) ilk denemem.. umarım hepimiz en kısa zamanda kavuşuruz miniklerimize :)
hayirli olsun canim sana minik bi tavsiyem var hic kafana takma dusunme doktorun dedigi zamanlarda calismalarino surdur ve 14gunden once sakin test yapma cunku ignenin etkisiyle

kendimi hiç yormadım, hep dinlendim, beslenmeme çok dikkat ettim. Mesela hergün ceviz, fındık, süt, meyve, bi de folikasit hapı da içtim hergün düzenli olarak. Sana da tavsiye ediyorum kesinlikle bol bol dinlen bi de kafana hiç takma sakın ki stres yapma, canını sıkabilecek herşeyden uzak durmaya çalış.
Eminim ki sonuç başarılı olacaktır.

ayyy cok mutlu oldum senin icin canim ama bu benim ikinci denemem igneden sonra nelere dikkat ettin yazarmisin litfen belki daha cok dikkat etmem gereken seyler olur
bak bi de 3 aydır hayıt otu tohumu içiyordum gerçekten çok etkili, hamiş olunca bıraktım.
Bi de hergün bal polen ye eğer alarjin yoksa.

kendimi hiç yormadım, hep dinlendim, beslenmeme çok dikkat ettim. Mesela hergün ceviz, fındık, süt, meyve, bi de folikasit hapı da içtim hergün düzenli olarak. Sana da tavsiye ediyorum kesinlikle bol bol dinlen bi de kafana hiç takma sakın ki stres yapma, canını sıkabilecek herşeyden uzak durmaya çalış.
Eminim ki sonuç başarılı olacaktır.
tesekkurler cevabin icin canim bunlari yapiyorum sadece kis meyvelerini sevmedigin icin meyve yemiyorum ama folik asiti hergun aliyorum ceviz cok yiyorum bakalim hayirlisi allahtan :)

bak bi de 3 aydır hayıt otu tohumu içiyordum gerçekten çok etkili, hamiş olunca bıraktım.
Bi de hergün bal polen ye eğer alarjin yoksa.
yok canim ama ben sekeri tamamen kestim cunku kilo yapio ve doktor zayif ol dedi nasil basedecegimi bilemedim sadece polen yesem olmazmi acaba

yok canim ama ben sekeri tamamen kestim cunku kilo yapio ve doktor zayif ol dedi nasil basedecegimi bilemedim sadece polen yesem olmazmi acaba
tabii olur polen çok etkili kilon fazlaysa yeme tabii ama havalar da ısındı hergün yarım saat yürüyüş yapmanı tavsiye ederim. Ben hep yürümüştüm fakat kendini yormadan

tesekkurler cevabin icin canim bunlari yapiyorum sadece kis meyvelerini sevmedigin icin meyve yemiyorum ama folik asiti hergun aliyorum ceviz cok yiyorum bakalim hayirlisi allahtan :)
meyve önemli mutlaka ye bende sevmiyorum. İnanırmısın zorla yedirdim kendime bazen tiksinerek ama vücudun ihtiyacı var zorla kendini

X