Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilesin sanırımkızlaar merhaba iğne vurulup 20 gün de adet olmayan var mııı?
Merhaba ben normalde 35 günde bir adet oluyordum çatlatma iğnesi olduktan sonra da o ay 29. Gün adet oldumkızlaar merhaba iğne vurulup 20 gün de adet olmayan var mııı?
Test yapmaya korkuyorumHamilesin sanırım
Evet ben de 35 günde bir oluyorum o yüzden heveslenmek istemiyorumMerhaba ben normalde 35 günde bir adet oluyordum çatlatma iğnesi olduktan sonra da o ay 29. Gün adet oldum
Korkmaa b3nce eninde sonunda ogrenceksinTest yapmaya korkuyorum![]()
Belli olur tabikiİdrar testinde belli olur mu
Meraba kac gunde bir adet oldugunu onemi yok zaten ıgneyi yumurtlama zamanı yapıyolar yumurtlamadan 14 gun sonra adet olunur o yuzden sana ıgne yapıldıktan 14 gun sonra bilemedin 17.gün adet olman gerekir
Ben tedavi görmüyorum kendim deniyorum evde kürler leSiz de durumlar nedir nasıl tedaviler görüyorsunuz
Inşallah sen hamişsindir o yüzden olmamışsındır korkma test yap eninde sonunda regl olunca da hüsran oluyor en azından şu anki tedirginliğin gider bize de haber vee merakla bekliyorumEvet ben de 35 günde bir oluyorum o yüzden heveslenmek istemiyorum