inşallah sizin kacıncı gününüz haberleşelim :)Bende dis gebelik gecirdim daha önce hakkimizda hayirlisi olsun insallah guzel sonuclar alalimbu ay❤
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah sizin kacıncı gününüz haberleşelim :)Bende dis gebelik gecirdim daha önce hakkimizda hayirlisi olsun insallah guzel sonuclar alalimbu ay❤
Benim bugun 13. Günüminşallah sizin kacıncı gününüz haberleşelim :)
Haberleşelim:) ya bir süre sonra alışkanlık gibi oluyor hayırlısı artık ama iyi yapmışsın en azından iki gün sonra yapacağın testte çift çizgi olursa umutlanabilrsin birbirimize muhakkak haber verelim :)
Aslında test yapsan çıkardı bak 9 ve 10.günün testlerini ekliyim iğnenin etkisi 10.gün gidiyormuş ciddenBenim bugun 13. Günümyarin test yapmam lazim ama cesaretim yok sanirim sali günü yapicam test tabi regl olmazsam
![]()
Buda 10Benim bugun 13. Günümyarin test yapmam lazim ama cesaretim yok sanirim sali günü yapicam test tabi regl olmazsam
![]()
bak canım 9 .günü ekledim Buda bugünHaberleşelim![]()
Evet aslında varsa 13. 14 gunde cikiyor ama cesaret edemiyorum kiAslında test yapsan çıkardı bak 9 ve 10.günün testlerini ekliyim iğnenin etkisi 10.gün gidiyormuş cidden
Haberleşeli
İyi ki yapmamışsınEvet aslında varsa 13. 14 gunde cikiyor ama cesaret edemiyorum kigecen ayda olumsuz olunca bu ay hic cesaretim yok
Haberleşelim![]()
Ay insallah güzel ve hayırlı sonuclar alırızİyi ki yapmamışsınen azından yaptığın da emin olacaksın ama çıkar artık
İnşallah :)Ay insallah güzel ve hayırlı sonuclar alırız![]()
Çizgiye bak ya çık işte sende rahatla bizde rahatlayalım dimi
Kaç tane test aldın sabah öğle akşam yapıyosun
Sabah akşam yapıyorum trendyoldan kutuyla aldım hahaÇizgiye bak ya çık işte sende rahatla bizde rahatlayalım dimi![]()
Acaba bende gidip kan mı versem sağlık ocağından napsam iğneden sayarsak 11. Gün ilişkiden sayarsak 10.Sabah akşam yapıyorum trendyoldan kutuyla aldım hahabugün iğnenin etkisi iyice azaldı 2 gün sonra yaparım artık
Bence bekleyelim kan vermeyelim bak bugün 10.gündü test negatife döndü tekrar pozitife döndüğünde kan vericem 2 gün beklemeliyiz :)Acaba bende gidip kan mı versem sağlık ocağından napsam iğneden sayarsak 11. Gün ilişkiden sayarsak 10.
Tamam salı günü verelim kanı bakalımBence bekleyelim kan vermeyelim bak bugün 10.gündü test negatife döndü tekrar pozitife döndüğünde kan vericem 2 gün beklemeliyiz :)
Regline kaç gün var benim daha 8 bugünle birlikte :)Tamam salı günü verelim kanı bakalım![]()
Benimde 7 gün var gerçi brnim adetler düzensiz ama duphaston kullandığım için heralde düzenli olurRegline kaç gün var benim daha 8 bugünle birlikte :)
İğneden üç gün sonra kontrole gittin mi çatlamış öı diye baktı mı doktorBenimde 7 gün var gerçi brnim adetler düzensiz ama duphaston kullandığım için heralde düzenli olur![]()
Ben iğne gününü saymazsak 3. Günü gittiğimde biri çatlamış diğeri çatlamamıştı ona noldu bilmiyorum canım. Sen gittin mi ultrasonda çatlamış yumurta nasıl gözüküyordu? Bugün benim iğne günü saymazsak 12. Günümİğneden üç gün sonra kontrole gittin mi çatlamış öı diye baktı mı doktor