ÇATLATMA İĞNESiNDEKi BETA HCGNİN ETKİSİ NE ZAMAN GEÇER

masal0118

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2013
46
1
6
Kahramanmaraş
Arkadaslar zor bir surec yasiyoruz anne olmayi beklerken bazen disardan yaptiklarimiz denediklerimiz insanlara komik bile gelebiliyor ama yasayan bilir benim idrar testimde dokuzuncu gunde cok cok silik sizgi cikti benim gibi olan var mi ? ignenin etkisi mi hala?

iğne 10 güne kadar yalancı gebeliğe yol açıyor canım. beta hcg yüklediği için bu hormonun sıfırlanması 10-12 gün arasında değişiyor. testi yapmak için acele etmişsin. 3 gün daha bekle bence

iğne 10 güne kadar yalancı gebeliğe yol açıyor canım. beta hcg yüklediği için bu hormonun sıfırlanması 10-12 gün arasında değişiyor. testi yapmak için acele etmişsin. 3 gün daha bekle bence

haklisin canm simdi yine yaptim bu sefer dune gore daha belirgin ama pozitif yaniltici saol arkadasim cvp verdigin icin

haklisin canm simdi yine yaptim bu sefer dune gore daha belirgin ama pozitif yaniltici saol arkadasim cvp verdigin icin

inşallah bebeğin seninledir canım birde bebetıme marka testler yanıltıyor bilgin olsun.
iğneden sonra beklemek ne demek bilirim allah yardımcın olsun
bu arada iğneyi koldanmı göbektenmi yaptırdın

slm kızlar bende bu ay klomenle yumurta takıbı yaptırıyorum bugun adetımın 12. Gunu 2 yumurtam var bırı 18 mm dıgerı 17 mm cumartesı gunu tekrar gıdıcem ve ıgnemı olucam. Sızler ne kadardır tedavıdesınız. Ben 1 bucuk yıllık evlıyım bır tane dusugum var

aynen bebe timela yaptim cnm saol bugun daha net cikti die bosuna sevinecektim. ben gobekten yaptirdim

heveslendirmek istemem ama kim göbekten yaptırsa hamile kaldı hatta benim bir arkadasım ikizleri var göbekten iğne sonucu.
ben 3 defa koldan yaptırdım tutmadı
inşallah bebeğin seninledir

inşallah bebeğin seninledir canım birde bebetıme marka testler yanıltıyor bilgin olsun.
iğneden sonra beklemek ne demek bilirim allah yardımcın olsun
bu arada iğneyi koldanmı göbektenmi yaptırdın

slm kızlar bende bu ay klomenle yumurta takıbı yaptırıyorum bugun adetımın 12. Gunu 2 yumurtam var bırı 18 mm dıgerı 17 mm cumartesı gunu tekrar gıdıcem ve ıgnemı olucam. Sızler ne kadardır tedavıdesınız. Ben 1 bucuk yıllık evlıyım bır tane dusugum var

cnm benim bir seneye yakin ben 18 mm igne vuruldum 24 gunde bir regl goruyorum 11.gun ignemi vuruldum ins hepimiz hamile kaliriz

cnm benim bir seneye yakin ben 18 mm igne vuruldum 24 gunde bir regl goruyorum 11.gun ignemi vuruldum ins hepimiz hamile kaliriz

amin canım inşallahhhh.. Ben az once doktordan geldım cumartesıye kadar bıraz daha buyusunler o zaman ıgnenı yapcam dedi. Hakkımızda hayırlısı olsun

heveslendirmek istemem ama kim göbekten yaptırsa hamile kaldı hatta benim bir arkadasım ikizleri var göbekten iğne sonucu.
ben 3 defa koldan yaptırdım tutmadı
inşallah bebeğin seninledir

şükret hiç olmaması olupta kaybetmekten çok daha iyi.

Bin sukur tabiki hep ediyorum. cnm basindan talihsiz birsey mi boyle bi durum mu gectiyse Rabbim bir daha yasatmasin en kisa zamanda anne olursun ins

Bnde bu ay ilk kez catlatma ignesi oldum gobekten.
10.gun silik cizgi vardi testimde inanmadim tabi ignenin etkisidir diye.
13.gun felan yaptim silik cizgi bile yoktu.15.gunde regli oldum.
Maalesef olmafdi benim.

Insallah senin tutmustur canim

Bnde bu ay ilk kez catlatma ignesi oldum gobekten.
10.gun silik cizgi vardi testimde inanmadim tabi ignenin etkisidir diye.
13.gun felan yaptim silik cizgi bile yoktu.15.gunde regli oldum.
Maalesef olmafdi benim.

Insallah senin tutmustur canim

ins cnm ama haklisin bencede ignenin etkisi bnmki farkindayim ama ins en kisa zamanda hamile kalirsin sende isteyen herkeste

Çatlatma iğnesininden 15 gün geçti, dün tahlil yaptırdım beta hcg değerim 80,49....
Hala iğnenin etkisini yaşıyomuyum diye düşünüyorum, doktorda gördü sonucumu ama kesin bi şey söyleyemem dedi, cuma günü tekrar bakalım kanda dedi, kese 1,500 olmadan gözükmüyomuş, beta hcg'nin yükselmesini takip edicez,
Bizler öyle zorlu sınavlardan yollardan geçiyoruz ki, Rabbim emeklerimizin gözyaşlarımızın dualarımızı karşılıksız bırakmasın, bu mübarek kandil gününde...
Hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere...

Çatlatma iğnesinin yapıldığı gün sayılıyor mu acaba🙄🙄🙄

Back
X