iğne 10 güne kadar yalancı gebeliğe yol açıyor canım. beta hcg yüklediği için bu hormonun sıfırlanması 10-12 gün arasında değişiyor. testi yapmak için acele etmişsin. 3 gün daha bekle bence
haklisin canm simdi yine yaptim bu sefer dune gore daha belirgin ama pozitif yaniltici saol arkadasim cvp verdigin icin
inşallah bebeğin seninledir canım birde bebetıme marka testler yanıltıyor bilgin olsun.
iğneden sonra beklemek ne demek bilirim allah yardımcın olsun
bu arada iğneyi koldanmı göbektenmi yaptırdın
aynen bebe timela yaptim cnm saol bugun daha net cikti die bosuna sevinecektim. ben gobekten yaptirdim
inşallah bebeğin seninledir canım birde bebetıme marka testler yanıltıyor bilgin olsun.
iğneden sonra beklemek ne demek bilirim allah yardımcın olsun
bu arada iğneyi koldanmı göbektenmi yaptırdın
slm kızlar bende bu ay klomenle yumurta takıbı yaptırıyorum bugun adetımın 12. Gunu 2 yumurtam var bırı 18 mm dıgerı 17 mm cumartesı gunu tekrar gıdıcem ve ıgnemı olucam. Sızler ne kadardır tedavıdesınız. Ben 1 bucuk yıllık evlıyım bır tane dusugum var
heveslendirmek istemem ama kim göbekten yaptırsa hamile kaldı hatta benim bir arkadasım ikizleeri var göbekten iğne sonucu.
ben 3 defa koldan yaptırdım tutmadı
inşallah bebeğin seninledir
cnm benim bir seneye yakin ben 18 mm igne vuruldum 24 gunde bir regl goruyorum 11.gun ignemi vuruldum ins hepimiz hamile kaliriz
ins cnm once anne olmayi bekleyen herkes bir an once olur cok zor cunku evlendigimden beri hic korunmadim ama olmadi
heveslendirmek istemem ama kim göbekten yaptırsa hamile kaldı hatta benim bir arkadasım ikizleri var göbekten iğne sonucu.
ben 3 defa koldan yaptırdım tutmadı
inşallah bebeğin seninledir
şükret hiç olmaması olupta kaybetmekten çok daha iyi.
Bnde bu ay ilk kez catlatma ignesi oldum gobekten.
10.gun silik cizgi vardi testimde inanmadim tabi ignenin etkisidir diye.
13.gun felan yaptim silik cizgi bile yoktu.15.gunde regli oldum.
Maalesef olmafdi benim.
Insallah senin tutmustur canim
Bnde bu ay ilk kez catlatma ignesi oldum gobekten.
10.gun silik cizgi vardi testimde inanmadim tabi ignenin etkisidir diye.
13.gun felan yaptim silik cizgi bile yoktu.15.gunde regli oldum.
Maalesef olmafdi benim.
Insallah senin tutmustur canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?