- 30 Mayıs 2022
- 997
- 1.014
- 63
AminAllah razı olsun, isteyen herkese nasip etsin :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AminAllah razı olsun, isteyen herkese nasip etsin :)
11.gün civarında şdrar testş yapmışmıydınız o kadar yüksek değere testte nasıl çıkıyor merak ettimBrnimde bugün 11 hün 82.71 çıktı hamile miyimdir sizce
Evet canımAmiiin, ecmain. Peki hafta hesaplaması için son adetin ilk gününü gebelik başlangıcı mı saydı doktorunuz?
12. Gün tekrar verdinmi kan testiMerhaba sizlere akil danışmak istedim bu ay catlatma ignesi olmustum. 10. Gunu hcg baktırdım sonuç 4 cikti sizce artma ihtimali var mıdır. Ya da iğne olup 10. Günde kan veren oldu mu aranizda
Ben idrar testi yapmadım 12. Gün kan verdim11.gün civarında şdrar testş yapmışmıydınız o kadar yüksek değere testte nasıl çıkıyor merak ettim
Hayir veremedim maalesef. Bugün iğne günüyle beraber 15. Gün. Hamilelik testimde var ama yapamiyorum12. Gün tekrar verdinmi kan testi
Bismillah diyip yap bakalım Allah en hayırlısını nasip etsin inşallahHayir veremedim maalesef. Bugün iğne günüyle beraber 15. Gün. Hamilelik testimde var ama yapamiyorum
Amin insallahBismillah diyip yap bakalım Allah en hayırlısını nasip etsin inşallah
Dr 2 gün sonra tekrarla diyecektir. Genelde iğne etkisi ile yüksek çıkıp düşebiliyor. Fakat seninki yüksek çıkmamış. Şu an için negatif. Hakkında hayırlısı olsunKızlar. Merhaba çatlatma iğnesinin 12. Günü bugün aşılamanın 11 kan testim 3.20 umut var mı lütfen gören yazsın yardım edin arada bir deger düşünceleriniz nedir
Teşekkür ederim inşallahDr 2 gün sonra tekrarla diyecektir. Genelde iğne etkisi ile yüksek çıkıp düşebiliyor. Fakat seninki yüksek çıkmamış. Şu an için negatif. Hakkında hayırlısı olsun
Nasıl gidiyor hamileliğinizAllah razı olsun, isteyen herkese nasip etsin :)
Güzel bir sorun yok şimdilik şükürNasıl gidiyor hamileliğiniz![]()