Çatlatma iğnesinden 15 gün sonra silik çizgi

bubirkullanici

Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2022
7
1
6
27
Merhaba arkadaşlar, ben klomen kullandıktan sonra çatlatma iğnesi oldum sonra progestana başladım. İğnenin üstünden 15 gün geçti 4 gündür test yapıyorum hep silik çıkıyor bu durumu yaşayan var mı iğnenin etkisi olabilir mi. İğnenin etkisi olsa gün geçtikçe çizgi iyice silikleşmez miydi

Öncelikle merhabalar buralarda henüz çok yeniyim☺️
Bugün çatlatma iğnemin 12. Günü adete veya gebeliğe dair bir belirtim yok beyaz sulu akıntı dışında kusura bakmayın daha farklı tarif edemedim
Test yapsam doğru sonuç alır mıyım?

Öncelikle merhabalar buralarda henüz çok yeniyim☺️
Bugün çatlatma iğnemin 12. Günü adete veya gebeliğe dair bir belirtim yok beyaz sulu akıntı dışında kusura bakmayın daha farklı tarif edemedim
Test yapsam doğru sonuç alır mıyım?
Test için bekle canım 12. Gün çok erken en azından 14-15 gün geçsin.
Şöyle kendi surecimden bahsedeyim sana biraz 2.5 senelik evliyim 1 yıl önce düşük yaptım kürtaj oldum 8 haftalikti kalp atışı durmuştu sonrasında 1.5 yıldır gebelik olmadı çok fazla doktor kontrollerine gitmeme rağmen kimse bişey demedi adet duzensizligik basladi ki asla yoktu son 5-6 aydır gecikmelerim var farklı bir doktora gittim polikistik over var dedi. Tedaviye girdim gebelik için geçen ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum 11. Gün gebelik testi silik çıktı 2 gün sonra kan verdim negatifti. Bu ay klomen yerine Gonal-F diye bir iğne kullandım göbekten vurdum evde kendim sonra doktorum herşeyin güzel olduğunu ve çatlatma iğnesi yaptirmami söyledi Çarşamba günü iğneyi yaptırdım şuan beklemedeyim adet gecikince kan vercem inşallah bu ay olur. Geçen ay iğneden sonra kasık ağrısı felaket oldu bel ağrısı 1.5-2 hafta kadar ama bu ay iğneden sonra sadece 2 kere kasık ağrısı yaşadım başka bişey yok tek duam Rabbim bizlere nasip etsin inşallah.

Test için bekle canım 12. Gün çok erken en azından 14-15 gün geçsin.
Şöyle kendi surecimden bahsedeyim sana biraz 2.5 senelik evliyim 1 yıl önce düşük yaptım kürtaj oldum 8 haftalikti kalp atışı durmuştu sonrasında 1.5 yıldır gebelik olmadı çok fazla doktor kontrollerine gitmeme rağmen kimse bişey demedi adet duzensizligik basladi ki asla yoktu son 5-6 aydır gecikmelerim var farklı bir doktora gittim polikistik over var dedi. Tedaviye girdim gebelik için geçen ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum 11. Gün gebelik testi silik çıktı 2 gün sonra kan verdim negatifti. Bu ay klomen yerine Gonal-F diye bir iğne kullandım göbekten vurdum evde kendim sonra doktorum herşeyin güzel olduğunu ve çatlatma iğnesi yaptirmami söyledi Çarşamba günü iğneyi yaptırdım şuan beklemedeyim adet gecikince kan vercem inşallah bu ay olur. Geçen ay iğneden sonra kasık ağrısı felaket oldu bel ağrısı 1.5-2 hafta kadar ama bu ay iğneden sonra sadece 2 kere kasık ağrısı yaşadım başka bişey yok tek duam Rabbim bizlere nasip etsin inşallah.
Amiiiiinnn inşallah Rabbim isteyen herkese de bizlere de nasip etsin inşallah bu arada çok teşekkür ederim yazdığın ve aydınlattığın için🥰♥️

Amiiiiinnn inşallah Rabbim isteyen herkese de bizlere de nasip etsin inşallah bu arada çok teşekkür ederim yazdığın ve aydınlattığın için🥰♥️
Rica ederim ne demek 🙂 benimde iğne gününü saymazsam yarın 10.gunum ve sabırsızlıkla bekliyorum 🙂 reglimde 5 eylul gösteriyor eğer yine gecikme yasamazsam o yüzden test yapmadan bekliyorum

Bende aşılama yaptırdım bu gün 8. günüm fena ateş basıyor halsizlik, uyku, göğüs ağrısı ne ararsan var ama ilaçların etkisi galiba

Ben bugün elendim maalesef😕 umarım senin bebişin seninledir canım🥰
Çok üzüldüm 😞 Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah canım kimsenin kucağını evini boş birakmasin rabbim. İnşallah bendede vardır birşeyler belirti bisey yok. Geçen ay ilk ignemde kasık bel ağrısı felaketti 2 hafta sürdü bu ay ki ignemden sonra hiç böyle bişey olmadı bı iki gün arada nadir bir sancı oldu geçti yani ağrı olmaması iyi mi kötü mü kafam biraz karışık ilk ay neden öyle oldu bu ay neden olmadı diye. Hakkımızda hayırlısı inşallah bakalım pek olumlu düşünmüyorum 1.5 yıldır surekli olumsuzluktan sonra öyle bişey yok içimde ama inşallah banada sürpriz olur.

Merhaba arkadaşlar, ben klomen kullandıktan sonra çatlatma iğnesi oldum sonra progestana başladım. İğnenin üstünden 15 gün geçti 4 gündür test yapıyorum hep silik çıkıyor bu durumu yaşayan var mı iğnenin etkisi olabilir mi. İğnenin etkisi olsa gün geçtikçe çizgi iyice silikleşmez miydi
Bence hamilesin canım kan ver istersen

Kan testi ver canım iğnenin etkisinin 15 gün süreceğini düşünmüyorum ben ama kan testi en doğru sonuç. Anlattıklarına göre var gibi ama sen kan ver.

Back
X