Klomen in bi yükseği etki olarak. Aslında femara meme kanseri ilacı , ama yan etki olarak yumurtaları gelistiriyor. Klomenden hem etki hem de yan etki olarak fazla. Devlet de karşılamıyor. Bir kutusu 3 aylık 116 tl verdim geçen hafta. Klomen 5 kutu kullandım öyle geçirdiler bu ilaca. Klomen aşaması geçmeden femara vermiyorlar bildiğim.
ben bu dr u int araştırıp buldum. hasta yorumlarıyla:) bi tane bi kötü yorum okumadım.
Yani cok düşünmemek lazim ama elde degil istehiç bilmiyorum benimde bi yumurtam büyüdü diğeri küçüktü ama hiç merak etmedim :) gözüm büyük yumurtam da olduğu için :):)
Baya olmus canım cikmasi lazim yap benceCatlayma ignemin 16gunu ama adet tarihimgecmedi idrarda cikarmi
İnşallah. Teşekkür ederim güzel dileklerin için :)Amin canim inşallah ama oyle dusunme o kadar uzun surmez belki kiste gore degisiyir bende de bi kez oldu sadecr bir dönem tedavi olmadi sonra gitti inşallah seninki de oyle olur
Canım yardımın için teşekkür ederim bende bi sorayım bakalım doktoruma bu arada senin neden göğüs agrinvar onu sorsana bi doktora
arkadaşım yanlış biliyorm olabilirsin
eğer ok deseydim doktorum geçen ay bana femara verecekti ben bir süre daha ilaçsız denemek istediğimi söyledim ..
hiç klomen kullanmadım ben direk femara verecekti bana
sadece çatlatma iğnesi yaptım bu ay 2 ay daha böyle gidecek mayıs-haziran gibi kısmet olursa femara kullanabilirim
o zamana kadar gebelik oluşmamışsa
yok tatlım ben adanada yaşıyorum :)Hangi doktoru Oğuz Gürgen'i mi?
benim ki çıktı cnm 12. gün deCatlayma ignemin 16gunu ama adet tarihimgecmedi idrarda cikarmi
benim ki çıktı cnm 12. gün de
evet adet günümden 5 gün önce çıktıarkadaşım senin adetin geçmeden mi çıktı..
benim iğne yapılalı 17 gün oldu 2 şubat
muhtemel çatlamanın üzerinden de 16 gün geçti
testler negatif
şimdi kaç haftalıksın arkadaşımevet adet günümden 5 gün önce çıktı
6 haftalık :)şimdi kaç haftalıksın arkadaşım
oy oy maşallah ...6 haftalık :)
aminnn isteyen herkese nasip olsun :)oy oy maşallah ...
bize de sağlıkla nasip olsun inşallah
Ben bekleme deyim henüzKızlar günaydın yeni gelişmeler varmı durumlar nedir
Kızlar günaydın yeni gelişmeler varmı durumlar nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?