bence kan testi yap derim daha net emin olursun canım
canım hersey bizler için Allah korktuğumuza uğratmasın adetinden 3 gün geçtiyse kan testi için erken yaptırmış olabilirsin geç döllenme de olabilir önemli olan öğrenip ona göre hareket etmek çoğu bayan adeinden 6 gn sonra öğreniyor... yanlışl bilgi olmasın en mantıklısın kan verip doktoruna gidip ultrasonla bakması ...yüreğini ferah tutGeçtiğimiz pazar yaptırdım tamamen negatif çıktı 0.01 di ama hala olmadım sevinsem mi uzulsem mi şuan iyice karistim FSH im degerlerim yüksekti korkuyom ondan mi diye yoksa geç döllenme fln mi bilemedim
Canım benim belki ilaçlardan gecikmissindir bende de bikacgun gecikme oluyor belkide hamilesindir belli mi olur o değere takılma inşallah hamilseindirde ondan olmuyorsundur bi idrar baksan tatlım varsa silikte olsun cikarGeçtiğimiz pazar yaptırdım tamamen negatif çıktı 0.01 di ama hala olmadım sevinsem mi uzulsem mi şuan iyice karistim FSH im degerlerim yüksekti korkuyom ondan mi diye yoksa geç döllenme fln mi bilemedim
Idrar testi Yaptım negatif bugün iğneden sonra 9 .gün erken diye bekleyeceğim bi gelişme olursa yazarım kızlar
Canım benim belki ilaçlardan gecikmissindir bende de bikacgun gecikme oluyor belkide hamilesindir belli mi olur o değere takılma inşallah hamilseindirde ondan olmuyorsundur bi idrar baksan tatlım varsa silikte olsun cikar
Üzülme canım daha ilkse ... Biliyorum kolay değil ilkde olsa sonda olsa stres yapma ve bu ay Kafanı rahatlat ... Bnm arkadaşım 3 yıllık evliydi 6 ay klomen kullandı olmadı 3 aç sonra tüp bebek için tedaviye gitmeden 1 gece önce öğrendi hamile olduğunu... Keza bnde 08.2014 de evlendim pko ve çikolata kistim vardı ilaçsız hasta olduğumu bilmem evlendikten 1 hafta sonra hamile kalmıştım... Nasip ümidini yitirme hiç ...bir değil birkaç tane gönlüne göre yavruların olur inşGeldi maalesef
Üzülme bitanem yaa Allah büyük bende bugün yarın olucam bak ben kurlere baslicam dua için geceleri kalkicam vs hadi gel beraber yapalım olur muGeldi maalesef
canim.uzulme bu ay olur insallah klomen kullan ama igne yapma ne kadar yumurtan varsa degerlendir biri tutmasa biri tutar arkadasin ikizi oldu daha bir aylik yeni dogdular klomen kullanmis igne vermemis doktoru yumurtani degerlendir demis igne hepsini catlatiyomus cunku bilgin olsun simasemayada dedimGeldi maalesef
canim.uzulme bu ay olur insallah klomen kullan ama igne yapma ne kadar yumurtan varsa degerlendir biri tutmasa biri tutar arkadasin ikizi oldu daha bir aylik yeni dogdular klomen kullanmis igne vermemis doktoru yumurtani degerlendir demis igne hepsini catlatiyomus cunku bilgin olsun simasemayada dedim
Üzülme bitanem yaa Allah büyük bende bugün yarın olucam bak ben kurlere baslicam dua için geceleri kalkicam vs hadi gel beraber yapalım olur mu
Üzülme canım daha ilkse ... Biliyorum kolay değil ilkde olsa sonda olsa stres yapma ve bu ay Kafanı rahatlat ... Bnm arkadaşım 3 yıllık evliydi 6 ay klomen kullandı olmadı 3 aç sonra tüp bebek için tedaviye gitmeden 1 gece önce öğrendi hamile olduğunu... Keza bnde 08.2014 de evlendim pko ve çikolata kistim vardı ilaçsız hasta olduğumu bilmem evlendikten 1 hafta sonra hamile kalmıştım... Nasip ümidini yitirme hiç ...bir değil birkaç tane gönlüne göre yavruların olur inş
İlk ya zaten evleneli de 7. Aya girdim ama zaten ilk gece hasta oldum sonrasında da ilk tamamen birlesmem bir ayı buldu kanamam fln çok oldu çünkü o yüzden daha 5-6 aydır işte olmadı klomen i iğneyle ilk bu ay kullanmistim ama benim degerlerim çok yüksek çıkmıştı Dr um hiç bisey yok bu değerlerle senin hiç adet gormemen Lazim dedi ama yine de o korkutuyor beni
merhaba kızlar 2.sinde çatlatma iğnesi vuruldum 3-4 gün ağrı baya vardı sonra birşey kalmadı hissetmedim ama dünden bu yana kafamı kaldıramıyorum baş ağrısı ve uyku var fakat vücudum dayak yemiş gibi eklemlerimden tutun kaburgalarıma kadar ağrım var hafif ateşimde var .... test için erken diye yapamıyorumda acaba üşüttüm mü yoksa hala ilacın etkisi mi?
Halâ adet olmadım SAT 8 şubat ti yumurtlama takvimine gore 5 mart bat gorunuyodu hadi gunum de olsaydım 8 inde olmam lazımdı 3 gün geçti stres ten mi neden anlamadımiğneyi de 19 şubatta yaptirmistim acaba FSH fln yükselince de etkiler mi ya da bu ara ev taşıyorum fln ondan stresliyim ondan mi anlamadım
Yok canım kafama göre değildi zaten demiştim doktorla konuştum klomen kullan ama çatlama sürecinde birgün olsun kontrole gel demişti neyse önemli değil yinede tesekkur ederim canım
Meraba canım tamam sen başkasına ver ben bireyler yapicam kendimce inşallah ise yararKlomen kullan demiş. Bu ilaç klomen değil. Femara aslen kanser ilacı. O yüzden doktorunla görüş sana uygun olmazsa başkasına vereceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?