'Bilmiyorum inan doktorlar tup diyor direkt kaybedecek zamanım yokmuş :) bu arada bu sabah test yapmıştım t nin altında bi gölge var ama enteresan olan biyerde bu çizgi daha çıkmış ama bu variz sabah koyu kahve bikac damla geldi kesildi galiba sorun bende dur atim testi :)saol canım iyi olmaya çalışıyoruz işte .. aşılamayı denemeden hemen tüp bebek düşünme derim bu iş biraz da sabır işi her ne kadar kendim sabırlı olmasam da sabırlı olmayı herkese tavsiye ediyorum iştealanya da özel bir hastanede anestezili olarak çekileceğim doktor fiyat olarak 500 tl civarı dedi.
Üzülme kiz bak bende adet oldum gerçi nasıl adet olmak bende anlamadım keşke doğru düzgün olmuş olsam amenna bak ne oldum ne olmadim öyle saçma bi kaos yaşıyorumBende bu sabah regl oldum cuma veya cumartesi dr gidecem
Kizlaarrrr şimdi Dr dan çıktım geçen aydan catlamayan bi yumurtam varmış bide yanında küçük var muhtemelen o da büyücek o yüzden klomen vermicem çünkü onları etkiler dedi kendi haline bırakalım bu ay kendin adet 11. Gününden itibaren gün aşırı ilişkiye devam et dedi hormon tahlilleri de istemedi şuan zaten o yumurtadan dolayı yüksek çıkar adet olursan bi daha ki ay yine gel dedi ama düzenli adet goruyosun yumurtaların gelişiyor kafani rahat tut orda bitiyo dedi
Canım yumurtalar tam 15. gün çatladı. Şeffaf akıntım oldu. Net gördüm. Şu an 20. gündeyim. 20. gün yumurtlama olmaz ki. Sakin olamıyorum canım ya 25 ay oldu. artık çok yoruldum
Bugün reglimin son günü cuma sabah hsg çekilecek ..
Canım meraba nasılsın bende bugün sözde adet oldum bitsin bende hsg cekincem ama tup bebek diyorlar o yüzden vi yandan gerek duymuyorum sen nerde hangi hastanede cekinceksin ve fiyat bilgisi verebilirmisin benim doktor 400 e cekiyor
canm bi tekrarla bu nasıl test :))))) haber verTestler bile benimle kafa buluyor senden olsa olsa böyle hamile olur diye
yılmak yok mücadeleye devam anneler güçlü varlıklardır canım onun için bu süreci hep beraber mutlu haberlerle atlatıcaz eminimBende bu sabah regl oldum cuma veya cumartesi dr gidecem
Evet bende de öyle oldu demek ki. Çünkü on taneye yakın yumurta var demişti. 20. gün gittiğimde çatlamamış olanlar var dedi. Teşekkür ederim bilgi verdiğin için :)Bazen 1 hafta sonra yeni yumurta çatlayabilir. Ben c. tesi gittiğimde yumurtamın biri çatlamıştı. Pazar gittiğimde diğeri de çatlamıştı ayrıca 16 mm. iki yumurta daha var demişti. Salı gidince o da çatlamıştı.
İnşallah canım. Şu an hamile gibi göbeğim var zaten. Salı günü test yapacağım. Güzel haberi paylaşırız inşallah :)Geçmiş olsun canım dikkat et sıcak tut kendini inşallah bu sancıların sonu güzel haberle taçlanır
öncelikle herkese günaydın iğnenin 12. Günü kan verdim sonuç 0.47 bhgc takibi önerilir yazmışlar... Erken mi davrandım bilemiyorumkasıkta batma var belde Ağrı'da var ama olmadı sanırım ... İnşallah sizler güzel sonuçlar alırsınız
Kızlar günaydınnn
5 martta ovitrelle iğne oldum ama 2-3 gündür sağ kasığımda ağrı, vücutta şişlik ve göğüsde acı hissi var
önceki ay bunlar hiç olmamıştı. bu belirtileri yaşayan var mı
Sen adet olmadın mı birkaç gün önce? Adet oldun diye biliyorum. Eğer öyleyse adetin yeni geldiğinde nasıl oluyor da büyümüş yumurta oluyor?
peki sonuç ne olduBende yaşadım canım aynı sorunu ve iki hafta fln yaşadım hem de karın ve kasık bolgem hep bi huzursuzdu
Adet oldum maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?