F fato45 Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Mart 2012 243 5 46 Manisa 1 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi fato45 #1 Ben bu ay serophen kullandım. Yarın doktorumla randevum var. Sanırım çatlatma iğnesi vurulacak. Biz üç gündür ilişkiye girmedik sperm kalitesi artsın diye. Yanlış mı yaptım? Önceden ilişkiye girse miydim acaba? Fikirlerinize ihtiyacım var.
Ben bu ay serophen kullandım. Yarın doktorumla randevum var. Sanırım çatlatma iğnesi vurulacak. Biz üç gündür ilişkiye girmedik sperm kalitesi artsın diye. Yanlış mı yaptım? Önceden ilişkiye girse miydim acaba? Fikirlerinize ihtiyacım var.
btuana Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Temmuz 2009 4 0 86 44 İstanbul 2 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi fato45 #2 bende gonelf ile tedevi görüyorum dr sordum ilişkiye giricekmiyi diye tabiki evet dedi fazla ara yok dedi..
bende gonelf ile tedevi görüyorum dr sordum ilişkiye giricekmiyi diye tabiki evet dedi fazla ara yok dedi..
F fato45 Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Mart 2012 243 5 46 Manisa 2 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi fato45 #3 btuana .!.: bende gonelf ile tedevi görüyorum dr sordum ilişkiye giricekmiyi diye tabiki evet dedi fazla ara yok dedi.. Genişletmek için tıkla... ay ben yanluş mı yaptım acaba?
btuana .!.: bende gonelf ile tedevi görüyorum dr sordum ilişkiye giricekmiyi diye tabiki evet dedi fazla ara yok dedi.. Genişletmek için tıkla... ay ben yanluş mı yaptım acaba?