Aşılama catlatma ignesinden sonra adeti gecikenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kasik agrilariniz benim kadar erken basladi mi gecen hafta cunartesiden beri kasiklarimda agrim vardi simdi tam orta kisimda hafif batma ve sanci olyr aniden cok erken daha uzulyrmda bu kadar erken olmaz bunlar diye rabbim herkesede bizede nasip etsin
Şöyle ki kasık ağrıları hemen iğneden sonra başladığı için ben ilk önceleri onu gebelik belirtisi değil de iğnenin etkisi diye düşündüm. Ta ki iğneden sonra 17 gün geçip hala devam ettiğini fark edene kadar 🙈

Kasik agrilariniz benim kadar erken basladi mi gecen hafta cunartesiden beri kasiklarimda agrim vardi simdi tam orta kisimda hafif batma ve sanci olyr aniden cok erken daha uzulyrmda bu kadar erken olmaz bunlar diye rabbim herkesede bizede nasip etsin
Ayrıca senin için de dua edeceğim inşallah Allahım sizlere de nasip etsin hayırlısıyla. Sizler de bana dua edin her şey yolunda gider inşallah benim için de 🙂

Şöyle ki kasık ağrıları hemen iğneden sonra başladığı için ben ilk önceleri onu gebelik belirtisi değil de iğnenin etkisi diye düşündüm. Ta ki iğneden sonra 17 gün geçip hala devam ettiğini fark edene kadar 🙈
Bacaklarimi toplyrm gerilince agryr kasiklarim ani batmalar. Gunlerde gecmiyor melegim benimle kal geldiysen diye dua etmekle gecyr gunlerim😀

malesef kan testim negatif doktor 1 ay ara vericez dedi

Back
X