çatlatma iğnesinden sonra gebelik

ben ilk olarak klomen ve ovitrelle kullandım agustosta :) yumurta çatladı ama döllenmedi. Eylülde ise femara ile kullandim ovitrelleyi :) dün 14. günümdü gebe olduğumu ilk akşam yaptığım idrar testinde ögrendim, sonra dayanamadık zaten gece saat 2 de gittik beta hcg baktırdık ve sonuç 2. denemede :anneadayı:
Ayyy ne guzel bu haberleri okuyunca cok seviniyorum kizlarr Rabbim gonlumuze gore versin tebrik ederim canim 🥰 benimde ilk denemem basarisiz bugun ogrendim sonucu 2.deneme basliycaz adet gunumu bekliyorum klomen ve ovitrelle denedik bizde dr.rumla💔

Ayyy ne guzel bu haberleri okuyunca cok seviniyorum kizlarr Rabbim gonlumuze gore versin tebrik ederim canim 🥰 benimde ilk denemem basarisiz bugun ogrendim sonucu 2.deneme basliycaz adet gunumu bekliyorum klomen ve ovitrelle denedik bizde dr.rumla💔

Amin canım benim.. ❤ hiç sıkıntı stres yapma nasipte varsa herşey olur ❤ Rabbim seninde gonlune gore versin bu mutlulugu yasatsin insaAllah 😍😊

Bende 14.gun test yaptim negatif gordum :KK43: ertesi gun kan verdim sonuc degismedi :KK43: çok yipratici bi surec Rabbim kucaklarimizi doldursun ❤
Amiiiinnnn🤲 ben gebe kaldım çok şükür 9 haftalık hamileyim.rahim filmi çekildim o ay hamile kaldım darısı tüm isteyenlere insallahhhh

Back
X