Gebeliğe Hazırlık ÇATLATMA İĞNESİNDEN SONRA GÜN GÜN YAŞADIĞINIZ HAMİLELİK BELİRTİLERİNİZ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kyzstc

Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2019
22
16
18
33
Merhaba Arkadaşlar,

Ben bu ay klomen+Ovitrelle(çatlatma iğnesi) kullandım ve bugün 17. gün yaklaşık 4 gündür kasıklarımda adet olacakmışım gibi ağrılarım var fakat henüz adet olmadım. düzensiz adet olduğum için de test yapamıyorum. sizin de hatırladığınız belirtileriniz nelerdi yazabilir misiniz? teşekkürler.

Merhaba Arkadaşlar,

Ben bu ay klomen+Ovitrelle(çatlatma iğnesi) kullandım ve bugün 17. gün yaklaşık 4 gündür kasıklarımda adet olacakmışım gibi ağrılarım var fakat henüz adet olmadım. düzensiz adet olduğum için de test yapamıyorum. sizin de hatırladığınız belirtileriniz nelerdi yazabilir misiniz? teşekkürler.
Çatlatma iğnesinin üzerinden 17 gün geçmiş artık pozitifse de negatifse de kesin sonuç çıkar

Canım banada doktorum iğneyi vurulduğun günü sayma ertesi günden itibaren 14 gün say öyle test yap dedi

Nasip degilmis demek insallah hayirlisiyla olur 💚Bende ilk teste dayanamayip 12.gunde yapmistim bunda yapmiycam insallah
Amin kuzum inşallah 🥰Aynen yapma canım ben o gün akşama kadar ağladım belirtilerim vardı diye hiç stres olma hiç beklemediğimiz anda gelecek zaten onlar ama az daha sabır 🤗💞💞

Amin kuzum inşallah 🥰Aynen yapma canım ben o gün akşama kadar ağladım belirtilerim vardı diye hiç stres olma hiç beklemediğimiz anda gelecek zaten onlar ama az daha sabır 🤗💞💞
Hèle de belirti ararsam komple cokuyorum aramiycam insallah dedigin gibi elbet birgun Allah tez vakitte nasip etsin insallah 💚

Kızlar merhaba, 2.iğne denemem dün pembe akıntı oldu. Bugünde sabah da lekelenme devam etti. 18.gün iğne sonrası benim regl çok sancılı ağrılı olur ama ağrı sancı yok, sizce gebelik testi yapmalımıyım yine de, umut var mı? Bi ihtimal yerleşme olabilir mi? Yapsam bile şu an çıkar mı sizce.... 1.iğnede kist olmuştu ve regl ilaçla olmuştum zor olmuştu o yüzden buna umutlanmıştım.

Kızlar merhaba, 2.iğne denemem dün pembe akıntı oldu. Bugünde sabah da lekelenme devam etti. 18.gün iğne sonrası benim regl çok sancılı ağrılı olur ama ağrı sancı yok, sizce gebelik testi yapmalımıyım yine de, umut var mı? Bi ihtimal yerleşme olabilir mi? Yapsam bile şu an çıkar mı sizce.... 1.iğnede kist olmuştu ve regl ilaçla olmuştum zor olmuştu o yüzden buna umutlanmıştım. Canım net çıkar sonuç çok geçmiş

Kızlar merhaba, 2.iğne denemem dün pembe akıntı oldu. Bugünde sabah da lekelenme devam etti. 18.gün iğne sonrası benim regl çok sancılı ağrılı olur ama ağrı sancı yok, sizce gebelik testi yapmalımıyım yine de, umut var mı? Bi ihtimal yerleşme olabilir mi? Yapsam bile şu an çıkar mı sizce.... 1.iğnede kist olmuştu ve regl ilaçla olmuştum zor olmuştu o yüzden buna umutlanmıştım.
Leke geldiyse varsa çıkar

Merhaba sonuç ne oldu ? Test yaptınız mı?

Back
X