Çatlatma iğnesinin üzerinden 17 gün geçmiş artık pozitifse de negatifse de kesin sonuç çıkarMerhaba Arkadaşlar,
Ben bu ay klomen+Ovitrelle(çatlatma iğnesi) kullandım ve bugün 17. gün yaklaşık 4 gündür kasıklarımda adet olacakmışım gibi ağrılarım var fakat henüz adet olmadım. düzensiz adet olduğum için de test yapamıyorum. sizin de hatırladığınız belirtileriniz nelerdi yazabilir misiniz? teşekkürler.
Geçen ayda 19. gün adet olduğum için emin olamıyorum açıkçası.Çatlatma iğnesinin üzerinden 17 gün geçmiş artık pozitifse de negatifse de kesin sonuç çıkar
Adet günü önemli değil gebelik varsa testte çıkar artık yani yine de isterseniz 2 gün daha bekleyinGeçen ayda 19. gün adet olduğum için emin olamıyorum açıkçası.
Peki sonuc ne oldu CanimCanım banada doktorum iğneyi vurulduğun günü sayma ertesi günden itibaren 14 gün say öyle test yap dedi
Negatif kuzum adet oldum 15. Günde 12. Gün dayanamayıp yapmıştım testidePeki sonuc ne oldu Canim
Nasip degilmis demek insallah hayirlisiyla olurNegatif kuzum adet oldum 15. Günde 12. Gün dayanamayıp yapmıştım testide
Amin kuzum inşallahNasip degilmis demek insallah hayirlisiyla olurBende ilk teste dayanamayip 12.gunde yapmistim bunda yapmiycam insallah
Hèle de belirti ararsam komple cokuyorum aramiycam insallah dedigin gibi elbet birgun Allah tez vakitte nasip etsin insallahAmin kuzum inşallahAynen yapma canım ben o gün akşama kadar ağladım belirtilerim vardı diye hiç stres olma hiç beklemediğimiz anda gelecek zaten onlar ama az daha sabır
Kızlar merhaba, 2.iğne denemem dün pembe akıntı oldu. Bugünde sabah da lekelenme devam etti. 18.gün iğne sonrası benim regl çok sancılı ağrılı olur ama ağrı sancı yok, sizce gebelik testi yapmalımıyım yine de, umut var mı? Bi ihtimal yerleşme olabilir mi? Yapsam bile şu an çıkar mı sizce.... 1.iğnede kist olmuştu ve regl ilaçla olmuştum zor olmuştu o yüzden buna umutlanmıştım. Canım net çıkar sonuç çok geçmiş
Leke geldiyse varsa çıkarKızlar merhaba, 2.iğne denemem dün pembe akıntı oldu. Bugünde sabah da lekelenme devam etti. 18.gün iğne sonrası benim regl çok sancılı ağrılı olur ama ağrı sancı yok, sizce gebelik testi yapmalımıyım yine de, umut var mı? Bi ihtimal yerleşme olabilir mi? Yapsam bile şu an çıkar mı sizce.... 1.iğnede kist olmuştu ve regl ilaçla olmuştum zor olmuştu o yüzden buna umutlanmıştım.
Merhaba sonuç ne oldu ? Test yaptınız mı?Kızlar merhaba, 2.iğne denemem dün pembe akıntı oldu. Bugünde sabah da lekelenme devam etti. 18.gün iğne sonrası benim regl çok sancılı ağrılı olur ama ağrı sancı yok, sizce gebelik testi yapmalımıyım yine de, umut var mı? Bi ihtimal yerleşme olabilir mi? Yapsam bile şu an çıkar mı sizce.... 1.iğnede kist olmuştu ve regl ilaçla olmuştum zor olmuştu o yüzden buna umutlanmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?