Çatlatma iğnesinden sonra hamilelik

Papatya_1717

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2024
15
2
1
25
04 Ağustos ta ovitrelle çatlatma iğnesi oldum 13 Ağustos ta kan verdim beta 7 çıktı dünde idrar testi yaptım silik çıktı çok ta istyorum çocuğum olsun diye beta inşallah yükselmiştir

04 Ağustos ta ovitrelle çatlatma iğnesi oldum 13 Ağustos ta kan verdim beta 7 çıktı dünde idrar testi yaptım silik çıktı çok ta istyorum çocuğum olsun diye beta inşallah yükselmiştir
Bugün tekrar kan verdin mi canım iki günde bir vermem takip etmen gerekiyor inşallah sağlıkla ilerler inşallah iğne etkisi deildir onu takip etmişmişdi. Bende çatlatma iğnesi ile gebe kaldımda iğneden sonra 13.gün beyan 18 çıkmıştı sen sanırım iğneden sorma 9.gün kan vermişsin bugünki değerin önemli

Pazartesi kan vermeyi düşünüyorum net olsun diye ama çok ta korkuyorum iğne etkisidir diye

Pazartesi kan vermeyi düşünüyorum net olsun diye ama çok ta korkuyorum iğne etkisidir diye
Ben iğne etkisini takip etmiştim ozamanlar ve 10.gün tamamen testlerim silikleşmişti Oyüzden dedim 8.gün iğne etkisidir belli diye bazı kişilerde iğne etkisi erken geçiyor bazılarında 12.güne kadar sürdüğü oluyormuş peki bugün evde test yaptın mı varsa testte çıkar artık iğne etkin kalmamıştır

Evet idrar testiylede kontrol ettim sürekli koyulaşıp silikleşti tamamen kaybolduğu da oldu bu sabah yaptığımda silikti

Canım test yapmıştım zaten negatifti test yaptıktan 1 gün sonra adet oldum olmadı benim bu ay umudu tükeniyor insanın inşallah senin için hayırlısı olur yarından itibaren dyor çoğu kişi bana da bişey dememişti doktor

Merhabalar iğneden sonra hiç evde test yaptınız mı yoksa direkt kan mı verdiniz

Merhabalar iğneden sonra hiç evde test yaptınız mı yoksa direkt kan mı verdiniz
Merhaba iğneden sonra iğne etkisini takip ettim evde testlerle 9.güne kadar pozitifti 10.gün negatifti 12.gün tekrar silik çıkınca 13.gün kan vermiştim o şekilde canım

Merhaba iğneden sonra iğne etkisini takip ettim evde testlerle 9.güne kadar pozitifti 10.gün negatifti 12.gün tekrar silik çıkınca 13.gün kan vermiştim o şekilde canım
Bugün 12.gün çok çok silik çıktı görünüyor mu bilemiyorum ama reglim 1-3 Eylül arası biraz merak edip yaptım yine de hemen kan vermeyeyim diyorum 1inde tekrar idrar testi yapsam daha belirgin olur eğer varsa inşallah

Eklentiler

• IMG_7955.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 61
Canım Göremedim çizgi ama hangi test markası bu?? Awox öneririm yada laboquick kaset testi iki gün sonra yine yapın çizgi belirginde kan verirsiniz inşallah gebesinizdir

Canım Göremedim çizgi ama hangi test markası bu?? Awox öneririm yada laboquick kaset testi iki gün sonra yine yapın çizgi belirginde kan verirsiniz inşallah gebesinizdir
İnşallah teşekkür ederim, predictor marka test, artimed kaset aldım cumartesi yapmak için

Merhaba size bisey danışmak istiyorum, çatlatma tedavisi ile gebe kalmışsınız okuduğum kadarıyla. Belirtileriniz neydi ve ne zaman başlamıştı acaba

Merhaba size bisey danışmak istiyorum, çatlatma tedavisi ile gebe kalmışsınız okuduğum kadarıyla. Belirtileriniz neydi ve ne zaman başlamıştı acaba
Merhaba hiç bir belirtim olmadı hatta tutmadı galiba diye düşünmüştüm gebelik boyu da belirti yaşamadım yani belirti olayı kişiden kişiye değişiyor

Merhaba hiç bir belirtim olmadı hatta tutmadı galiba diye düşünmüştüm gebelik boyu da belirti yaşamadım yani belirti olayı kişiden kişiye değişiyor
Anladım çok teşekkür ediyorum iğnein 11.günündeyim de benim dün biraz batmam oldu onun dışında hiç bir belirtim yok. Olmadı mı diye düşündüm sizin gibi.

Anladım çok teşekkür ediyorum iğnein 11.günündeyim de benim dün biraz batmam oldu onun dışında hiç bir belirtim yok. Olmadı mı diye düşündüm sizin gibi.
Bend eşim belirti olmadı ama dediğim gibi kişiden kişiye değişiyor bazılarında çok oluyor iğne etkisini takip ettiniz mi

Bend eşim belirti olmadı ama dediğim gibi kişiden kişiye değişiyor bazılarında çok oluyor iğne etkisini takip ettiniz mi
Hayır takip etmedim testle. fiziksel olarakta belirgin bir etki yaşadım diyemem açıkçası. reglime henüz 8 gün var. İğne yumurtlamayı normal düzene göre öne çekiyor ya, belirtiler de olursa beklenen adetten önce olur diye düşünüp merak ettim. Siz ilk çatlatmada mı hamile kalmıştınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…