• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesinden sonra hamilelik

monossori

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2024
72
12
3
27
11 agustosda çatlatma iğnesi oldum 25 agustosda kan verdim betahcg 8.20 ciktı ama idrar testi yaptım iki tane biri erken biri normal negatif çıktı sizce gebelik varmidir çok heyecanlıyım saat geç olduğu için doktorumada yazamadım değer çok düşük iki gün sonra tekrar kan vericem ama beklemek çok zor

11 agustosda çatlatma iğnesi oldum 25 agustosda kan verdim betahcg 8.20 ciktı ama idrar testi yaptım iki tane biri erken biri normal negatif çıktı sizce gebelik varmidir çok heyecanlıyım saat geç olduğu için doktorumada yazamadım değer çok düşük iki gün sonra tekrar kan vericem ama beklemek çok zor
Aynı merkezde verin kanınızı
14 gün olmuş 8 çıkması hala iğne etkisini düşündürüyor
Şöyle 20-30 çıksa kesin hamilesiniz derdim de

Sonuc verdiniz mi

Benim de 13 günüm kanyada test yapmaya korkar oldum ikinci seferimiz cünkü arada kadık ağrılarım var birde kaç günden beri uyku basmalarım uykum çok oluyor
Evet insan bir süre sonra yoruluyor korkar oluyor artık benimde belirtilerin aynı bakalım artık yarın ogrenicez insAllah sağlıklı bir gebelik olur

14.gunde yaptım 8 çıktı 16 da yaptım 8 17 de yaptım yine 8 yani artmadi hiç o yüzden ümidimi kaybetdim kanamam var şuan regl sanki ama anlayamadimda farkli
Sırt agrın var mı canım düşük olsa bile şiddetli bir sırt agırısı oluyor ben de 5 ay once bilmeden düşürdüm😢🙏🏻Umarım bişey yoktur yarın dr a gidersen haber et inşallah cok gecmiş olsun inş bebiş ordadır🙏🏻🙏🏻

Sırt agrın var mı canım düşük olsa bile şiddetli bir sırt agırısı oluyor ben de 5 ay once bilmeden düşürdüm😢🙏🏻Umarım bişey yoktur yarın dr a gidersen haber et inşallah cok gecmiş olsun inş bebiş ordadır🙏🏻🙏🏻
Sirrt ağrısı yok ama belim felaket ağrıyor 4 gündür
Yani bende diyorum dış gebeliktense kimyasaldir insAllah betahcg artmiyorsa sağlıksız mis ya

Yani bende diyorum dış gebeliktense kimyasaldir insAllah betahcg artmiyorsa sağlıksız mis kısmı cok şiddetli ağıyordu git canım ya hastaneye inşallah bişey olmaz dediğin gibi kimyasal da umut verici🙏🏻

Yani bende diyorum dış gebeliktense kimyasaldir insAllah betahcg artmiyorsa sağlıksız mis ya
Evt dayanılmayacak kadar vel ağrısı kırılcak gibi sanki benim öyleydi:( git canım hastaneye inşallah bişey yoktur yaa düzensiz artış kimyasal olur dediğin gibi kimyasal olsa umut verici🙏🏻

Evt dayanılmayacak kadar vel ağrısı kırılcak gibi sanki benim öyleydi:( git canım hastaneye inşallah bişey yoktur yaa düzensiz artış kimyasal olur dediğin gibi kimyasal olsa umut verici🙏🏻
Valla çok stresli su durum saatler geçmiyor öğleden sonra gidicem bakalım

Back
X