Aynı merkezde verin kanınızı11 agustosda çatlatma iğnesi oldum 25 agustosda kan verdim betahcg 8.20 ciktı ama idrar testi yaptım iki tane biri erken biri normal negatif çıktı sizce gebelik varmidir çok heyecanlıyım saat geç olduğu için doktorumada yazamadım değer çok düşük iki gün sonra tekrar kan vericem ama beklemek çok zor
Doktorum 14.gunde ver dedi bende bilemedim belirtilerimde var çok karisikAynı merkezde verin kanınızı
14 gün olmuş 8 çıkması hala iğne etkisini düşündürüyor
Şöyle 20-30 çıksa kesin hamilesiniz derdim de
İkinci kan testinde umarım artış olur beni de etiketleyin merak ederimDoktorum 14.gunde ver dedi bende bilemedim belirtilerimde var çok karisik
Amin insAllah ya etiketlerim tabiİkinci kan testinde umarım artış olur beni de etiketleyin merak ederim
Sonuc verdiniz mi11 agustosda çatlatma iğnesi oldum 25 agustosda kan verdim betahcg 8.20 ciktı ama idrar testi yaptım iki tane biri erken biri normal negatif çıktı sizce gebelik varmidir çok heyecanlıyım saat geç olduğu için doktorumada yazamadım değer çok düşük iki gün sonra tekrar kan vericem ama beklemek çok zor
Yor yarın akşam 9 da vermem gerekiyormus beklemek çok zor yaSonuc verdiniz mi
Benim de 13 günüm kanyada test yapmaya korkar oldum ikinci seferimiz cünkü arada kadık ağrılarım var birde kaç günden beri uyku basmalarım uykum çok oluyorYor yarın akşam 9 da vermem gerekiyormus beklemek çok zor ya
Evet insan bir süre sonra yoruluyor korkar oluyor artık benimde belirtilerin aynı bakalım artık yarın ogrenicez insAllah sağlıklı bir gebelik olurBenim de 13 günüm kanyada test yapmaya korkar oldum ikinci seferimiz cünkü arada kadık ağrılarım var birde kaç günden beri uyku basmalarım uykum çok oluyor
İnşallah güzel haberr alırız bu ayEvet insan bir süre sonra yoruluyor korkar oluyor artık benimde belirtilerin aynı bakalım artık yarın ogrenicez insAllah sağlıklı bir gebelik olur
Merhaba test verdiniz mi sonuc ne cıktıYor yarın akşam 9 da vermem gerekiyormus beklemek çok zor ya
Aynı 8 çıktı yarın randevum var bakalimMerhaba test verdiniz mi sonuc ne cıktı
Aa öyle mi kac gun sonrasında yaptınızAynı 8 çıktı yarın randevum var bakalim
14.gunde yaptım 8 çıktı 16 da yaptım 8 17 de yaptım yine 8 yani artmadi hiç o yüzden ümidimi kaybetdim kanamam var şuan regl sanki ama anlayamadimda farkliAa öyle mi kac gun sonrasında yaptınızcok ümiliyim inşallah tutunsun bebişş
Sırt agrın var mı canım düşük olsa bile şiddetli bir sırt agırısı oluyor ben de 5 ay once bilmeden düşürdüm14.gunde yaptım 8 çıktı 16 da yaptım 8 17 de yaptım yine 8 yani artmadi hiç o yüzden ümidimi kaybetdim kanamam var şuan regl sanki ama anlayamadimda farkli
Sirrt ağrısı yok ama belim felaket ağrıyor 4 gündürSırt agrın var mı canım düşük olsa bile şiddetli bir sırt agırısı oluyor ben de 5 ay once bilmeden düşürdümUmarım bişey yoktur yarın dr a gidersen haber et inşallah cok gecmiş olsun inş bebiş ordadır
Sirrt ağrısı yok ama belim felaket ağrıyor 4 gündür
Yani bende diyorum dış gebeliktense kimyasaldir insAllah betahcg artmiyorsa sağlıksız mis kısmı cok şiddetli ağıyordu git canım ya hastaneye inşallah bişey olmaz dediğin gibi kimyasal da umut verici
Evt dayanılmayacak kadar vel ağrısı kırılcak gibi sanki benim öyleydiSirrt ağrısı yok ama belim felaket ağrıyor 4 gündür
Yani bende diyorum dış gebeliktense kimyasaldir insAllah betahcg artmiyorsa sağlıksız mis ya
Valla çok stresli su durum saatler geçmiyor öğleden sonra gidicem bakalımEvt dayanılmayacak kadar vel ağrısı kırılcak gibi sanki benim öyleydigit canım hastaneye inşallah bişey yoktur yaa düzensiz artış kimyasal olur dediğin gibi kimyasal olsa umut verici
Valla çok stresli su durum saatler geçmiyor öğleden sonra gidicem bakalım
Valla çok stresli su durum saatler geçmiyor öğleden sonra gidicem bakalım
Git inşallah bişey çıkmaz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?