Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk başları olduğu için sabah ilk idrar ile yapmanız daha iyi
Ilk sayilirmi bilmiorum 7 de bi cok skstım 7 den beri tutuom uyudum onla denicem birazdan cikip alcam3 4 saatlik beklenmis olunca daha iyi oluyor tabi. Ama gebelik ilerlemisse her saatte cikar.
Sen yaptınmı tsst?Bnde 10 gun sonra gecio die biliom bnm 10.gunum bugun yarin bnde dusunuorum yapsammi test die gebeysem öglende aksamda cikar dimi sonucda illa sabh olmak zorunda degil dimi![]()
Yaptimmmm tam gozukmuo ama asilamanin 9.gun ve catlatma ignesinin 11 gunu bugun betondakiler ilk dk da cektiklerim dier 2si yarim saat sonra cektigim resimler golge gibi cikmis ama bi bakin bide ilk idrar degil en sonki de 2 saat sonraki hali ay ne cektim beSen yaptınmı tsst?
Ben diğer çizgiyi göremiyorum ama, yarın sabah ilk idrarla yap biYaptimmmm tam gozukmuo ama asilamanin 9.gun ve catlatma ignesinin 11 gunu bugun betondakiler ilk dk da cektiklerim dier 2si yarim saat sonra cektigim resimler golge gibi cikmis ama bi bakin bide ilk idrar degil en sonki de 2 saat sonraki hali ay ne cektim becok attim biliorum heycan dielim
Hmm anladim golge gibi var sanki dier kizlarada gosterdim var dedi ama hayirlisi olsun ya zaten yarin bi daha yaparim aksaminada hastaneye kan vercem nasipBen diğer çizgiyi göremiyorum ama, yarın sabah ilk idrarla yap bi
İnşallah vardır cnmHmm anladim golge gibi var sanki dier kizlarada gosterdim var dedi ama hayirlisi olsun ya zaten yarin bi daha yaparim aksaminada hastaneye kan vercem nasip![]()
Simdi gozukuo mu efekt yaptim ilk dk da cektim bu resmi cok cok silikti resimde golge gibiİnşallah vardır cnm
Belki yenidirSimdi gozukuo mu efekt yaptim ilk dk da cektim bu resmi cok cok silikti resimde golge gibi
Belki ts ederim yapcam zaten kan vercem yarin aksamBelki yenidir☺ sabah idrarıyla yap, haberlerini bekliyorum.
Simdi gozukuo mu efekt yaptim ilk dk da cektim bu resmi cok cok silikti resimde golge gibi
Insallah olumlu sonuc olur kuzum bagira cagira yazarimKan testi sonucunu yaz yapinca merakla bekliyorz![]()
Insallah olumlu sonuc olur kuzum bagira cagira yazarim![]()