Mylv48 Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 913 Emoji Skoru 364 Puanlar 103 Yaş 28 18 Haziran 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi yanakkadin #21 yanakkadin .!.: Canım insaAllah herşey gönlünce olur ben açtırdım ama gebe kalamadim chatgpt de araştırdığımda tüp açılsa bile bazen eski işlevini yapamayacağını söylüyor umarım herşey yolunda gider senin icin Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim inşallah sizin içinde herşey çok güzel olur inşallah vesile olur ve ben hamileyim yazarsınız formlara
yanakkadin .!.: Canım insaAllah herşey gönlünce olur ben açtırdım ama gebe kalamadim chatgpt de araştırdığımda tüp açılsa bile bazen eski işlevini yapamayacağını söylüyor umarım herşey yolunda gider senin icin Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim inşallah sizin içinde herşey çok güzel olur inşallah vesile olur ve ben hamileyim yazarsınız formlara
Y yanakkadin Üye Kayıtlı Üye Katılım 14 Mart 2026 Mesajlar 141 Emoji Skoru 49 Puanlar 13 Yaş 33 19 Haziran 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi yanakkadin #22 Mylv48 .!.: Çok teşekkür ederim inşallah sizin içinde herşey çok güzel olur inşallah vesile olur ve ben hamileyim yazarsınız formlara Genişletmek için tıkla... Hepimiz
Mylv48 .!.: Çok teşekkür ederim inşallah sizin içinde herşey çok güzel olur inşallah vesile olur ve ben hamileyim yazarsınız formlara Genişletmek için tıkla... Hepimiz