• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle sonrası kaçıncı gün POZİTİF oldunuz hanımlar?

Merhaba herkese, 4 ekimde Ovitrelle iğnesi yaptım. İğnenin 12. Gününden beri yani 2 gündür baya bi kasık ağrım var adet olacakmışım gibi. Bugün iğnenin 14. Günü yeniden test yaptım ama negatif. Normalde sancım gelir 1-2 saat içinde regl başlardı. Daha önce bu iğnede kaçıncı gün pozitifi gördünüz. Çok stresliyim.
Merhaba bende de aynı beriltiler var 3 gündür adet sancı gibi çekiyorum ve benimde normalde akşamına gelir âdettim böyle olunca ama gelmedi 3-4 gün var daha adet günüme seni merak ettim sonuç ne oldu ?

Üzüldüm positiv olmasaydı bana ümit olurdu neyse bende aşılama yapacağım bu ay öyle karar verdik eşimle

Üzüldüm positiv olmasaydı bana ümit olurdu neyse bende aşılama yapacağım bu ay öyle karar verdik eşimle
Ben son kez o ay Ovitrelle denedim tutmadı . 1 ay ara verip tüp bebeğe başlayacaktım. ondan sonraki ay hiç umursamadım rahat takıldım ve kendiliğimden gebe kaldım. Sanırım kafaya çok takmamak umursamamak gerekiyor . Rahat olun ve yumurtlama haftanızda bol bol havuç yiyin 🙏🏻

Merhaba bende de aynı beriltiler var 3 gündür adet sancı gibi çekiyorum ve benimde normalde akşamına gelir âdettim böyle olunca ama gelmedi 3-4 gün var daha adet günüme seni merak ettim sonuç ne oldu ?
Bu arada bu ay ki gebeliğimdede adet sancısı yaşadım ancak adet olmadım. 2 gün Ağrı gelip gitti. 1 gün gecikme olduktan sonra test yaptım pozitif çıktı.

Back
X