çatlatma ignesinden sonra ne zaman ilişki oldu? ?

Sorma canm birkez daha sormuştum bunu ama herkes farkli biseyler diyor. En iyisi adete bir hafta kalaya kadar gun aşırı denemek. Zor oluyor ama yeterki eşim evde olsun. Bir ay denk geliyorsa öteki ay kesin kaçıyor :( hayırlısı bakalım bu ay insaallah kaçmaz.
Bu konuda sadece benim kafam karışık değilmiş hepimizin kafası karışmış kizlar ne zor şeymiş yaaa

Sorma canm birkez daha sormuştum bunu ama herkes farkli biseyler diyor. En iyisi adete bir hafta kalaya kadar gun aşırı denemek. Zor oluyor ama yeterki eşim evde olsun. Bir ay denk geliyorsa öteki ay kesin kaçıyor :KK43: hayırlısı bakalım bu ay insaallah kaçmaz.
İnşallah canim yaa gelsin artık şu sipalar

Canim gittinmi doktora büyümüş mü yumurtan
gittim cnm yumurtanın biri 13 mm olmuş diğeri 18 mm ama iğneyi yapmadı tam istediğim gibi değil yumurta kalitesi çok sağlıklı gözükmüyor boşuna iğne yapmayalım dedi adet olunca ara beni femara vericem bu ayda dedi klomenden daha etkiliymiş sanırım yumurta kalitesini falan daha iyi sağlıyormuş bakalım artık üzüldüm ama yapacak bişey yok iğneyide dolabın kapağında sakla dedi

gittim cnm yumurtanın biri 13 mm olmuş diğeri 18 mm ama iğneyi yapmadı tam istediğim gibi değil yumurta kalitesi çok sağlıklı gözükmüyor boşuna iğne yapmayalım dedi adet olunca ara beni femara vericem bu ayda dedi klomenden daha etkiliymiş sanırım yumurta kalitesini falan daha iyi sağlıyormuş bakalım artık üzüldüm ama yapacak bişey yok iğneyide dolabın kapağında sakla dedi
Ama canım senin ki dün daha 11. Gündü ben 12. Gun gittim 19 mm di 13. Gün ignemo oldum belki seninkide daha büyüyecekti 2 gün sonra bi daha cagirmasi gerekiyodu

Ama canım senin ki dün daha 11. Gündü ben 12. Gun gittim 19 mm di 13. Gün ignemo oldum belki seninkide daha büyüyecekti 2 gün sonra bi daha cagirmasi gerekiyodu
söyledim belki bi kaç günü büyür dedim büyüse bile çok sağlıklı bir yumurta değil dedi istediğim kalitede değil diye tekrarladı

Back
X