Menapur igne kullandim ben 5tane dun kontrole gittim 13.9 olmus yumurta buyuklugu 3igne daha kullanip pazar gunu oglen catlatma ignesi olabilirsin tekrar gelmene gerek yok dedi.Tup bebek asamasina gecmedik henuz hala acaba olur mu diye sansimizi deniyoruz asilama oluyor sanirim.Ne zaman yaptiniz siz?1 gün önce ertesi gün çatlama iğnemi yaptım tüp bebekmi aşılamamı sizinki?
biz tüp bebek yaptırıyoruz 1 martta gonal f kullanmaya başladım 2 defa kontrole gittim, 3. kontrolüm salı günüydü çarşamba gece çatlatma iğnesi yaptım cuma günü yumurtalar toplandı, aşılama hiç yaptırmadım o yüzden aşılama sürecini bilmiyorum.Menapur igne kullandim ben 5tane dun kontrole gittim 13.9 olmus yumurta buyuklugu 3igne daha kullanip pazar gunu oglen catlatma ignesi olabilirsin tekrar gelmene gerek yok dedi.Tup bebek asamasina gecmedik henuz hala acaba olur mu diye sansimizi deniyoruz asilama oluyor sanirim.Ne zaman yaptiniz siz?
Umarim gonlunuzce olur saglikla kucaginiza alirsiniz insallahbiz tüp bebek yaptırıyoruz 1 martta gonal f kullanmaya başladım 2 defa kontrole gittim, 3. kontrolüm salı günüydü çarşamba gece çatlatma iğnesi yaptım cuma günü yumurtalar toplandı, aşılama hiç yaptırmadım o yüzden aşılama sürecini bilmiyorum.
amin teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsin çok zor bir süreç sonu güzel olur inşAllah bu sefer.Umarim gonlunuzce olur saglikla kucaginiza alirsiniz insallah
Insallah canim evet cok zor insanlardan kacmak istiyorum sormasinlar diye kendimi eksik gibi hissediyorum kimseyle gorusmek gelmiyor icimdwn buarada asilama degilmis benim ki daha o asamaya gecilmemis siz kac senedir evlisiniz kac senedir istiyorsunuz bebisamin teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsin çok zor bir süreç sonu güzel olur inşAllah bu sefer.
3,5 yıllık evliyiz evlendiğimizden beri istiyoruz canımInsallah canim evet cok zor insanlardan kacmak istiyorum sormasinlar diye kendimi eksik gibi hissediyorum kimseyle gorusmek gelmiyor icimdwn buarada asilama degilmis benim ki daha o asamaya gecilmemis siz kac senedir evlisiniz kac senedir istiyorsunuz bebis
Biz de 3senedir evliyiz 1.5yildir bebis istiyoruz ben hemen olacak sandim ne buyuk hata yapmisim megerse3,5 yıllık evliyiz evlendiğimizden beri istiyoruz canım
bizde öyle sandık ama olmuyor canım bu üçüncü tüp bebek denememiz inşallah son olur Rabbim bizede nasip ederBiz de 3senedir evliyiz 1.5yildir bebis istiyoruz ben hemen olacak sandim ne buyuk hata yapmisim megerse
İlaçla 14. Gün 21 mm olmuştu ve akşamına vuruldum ben.Arkadaslar catlatma ignesi olmadan kac gun once kontrole gittiniz
Ya insallah canim olursa haberleselimbizde öyle sandık ama olmuyor canım bu üçüncü tüp bebek denememiz inşallah son olur Rabbim bizede nasip eder
İlaçla 14. Gün 21 mm olmuştu ve akşamına vuruldum ben.
tabiki canım inşAllah güzel haberi veririm burda sizlereYa insallah canim olursa haberleselim
Ay insallah yatabiki canım inşAllah güzel haberi veririm burda sizlere
Ilac kullanirken benim yumurtalarima hic bakilmaditabiki canım inşAllah güzel haberi veririm burda sizlere
Kuzum normalde belli aralıklarla takip edilmesi lazım özeldemi devlettemi yaptırıyosun senIlac kullanirken benim yumurtalarima hic bakilmadi
sizdeki sorun ne canım pekiAy insallah ya
Ozele gidiyorum canim klomen kullanmaya baslayacagiz kendi haline birakacagiz bakaĺim ne olacak dedi 3ay olmadi malesef bu surecte yumurta buyukluklerine bakilmadi sadece yumurtalar iyi durumda mi rahim duvari ne durumda onlara bakildi.Sonra covid atlattik malesef o surecte 4ay ara verdik .Gecen hafta cumartesi gunu adetimin 3.gunu gittigimde igneye baslayabiliriz carsamba igne bitecek persembe kontrol dedi yumurtalar iyi durumda 1tane yumurta olusturmusuz 13.9 buyuklugunde 3iegne ertesi gun catlatma ignesi kol veya gobekten sonra adet olup olmamana gore ilerleyecegiz dediKuzum normalde belli aralıklarla takip edilmesi lazım özeldemi devlettemi yaptırıyosun sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?