- 17 Nisan 2018
- 2.290
- 1.419
- 133
- 40
Merhaba kizlar bugun catlatma ignesinin 11. Gunu ovulasyon testi yaptım fotoğraftaki gibi çıktı dün 10. Gunde gebelik testinin yüklüyorum acaba iğnenin etkisi gecmis hamilelik olmuşumdur yaşayan varmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kizlar bugun catlatma ignesinin 11. Gunu ovulasyon testi yaptım fotoğraftaki gibi çıktı dün 10. Gunde gebelik testinin yüklüyorum acaba iğnenin etkisi gecmis hamilelik olmuşumdur yaşayan varmi
10.gun negatif olan 11.gun pozitif olanmi öyle bile olsa bir gün arayla okadar belirgin cikmasida tuhaf .inşallah vardır benimde bugün 12.gunum sabah test yapicam 13.gunum de yani hepomizin yüzü güler inşallah14 15 gun vermeyi düşünüyorum 10. Gun ve 11. Gun gebelik testleri 10 gun kutusu üstündeki resim
Arkadaşınızın sonucu çıktımı acabaBizim bi arkadaşta senin gibiydi suan hastanede kan veriyor. Cikarsa sana derim o da senin gibi 11.gunu
Evet çıktı iğne etkisi devam ediyormusArkadaşınızın sonucu çıktımı acaba
Canım senin sonuç noldu benimde seninki gibi 10.gün belirsiz çizgi çıktıBugun 12.gunu erken gebelik testi yaptım negatif çıktı hiç çizgi yok![]()
Canım sonucun ne oldu acabaBugun 12.gunu erken gebelik testi yaptım negatif çıktı hiç çizgi yok![]()
Var gibi canım kan verdin mi benimde aynı çıktı seninle silik14 15 gun vermeyi düşünüyorum 10. Gun ve 11. Gun gebelik testleri 10 gun kutusu üstündeki resim