- 8 Mayıs 2023
- 182
- 24
- 13
- 31
- Konu Sahibi Mavi Sihirbaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Koyuluk azalsa da var mıdır yani? Bir de acaba testi erken mi yaptım. Acaba 14 gün sonra mı yapmalıydım.Gebelik var hayırlı olsunkan takibi yaptırın bence
Koyuluğu azalmış olmasına rağmen gebe olan ve sağlıklı bir şekilde gebeliği ilerleyen kişileri duymuştumKoyuluk azalsa da var mıdır yani? Bir de acaba testi erken mi yaptım. Acaba 14 gün sonra mı yapmalıydım.
Çok teşekkür ederim umarım dediğiniz gibi olurKoyuluğu azalmış olmasına rağmen gebe olan ve sağlıklı bir şekilde gebeliği ilerleyen kişileri duymuştumaklınıza takılacaksa en net cevabı size kan takibi verir ve evet aslında erken olmuş ama ona rağmen testte çıkmış inşallah sağlıklıdır
![]()
İnşallah İnşallahÇok teşekkür ederim umarım dediğiniz gibi olur![]()
İki tane fotoğraf attım. İlki daha koyuydu. Ona rağmen tekrar koyulaşma artabilir mi?Merhaba, evde koyulaşmayı takip edin. Eğer gebelik varsa artık koyulaşmaya başlar. Ve adet günü olmak üzere 2 günde 1 kan verin :)
Erken test mi normal gebelik testi miydiMerhaba bende bir hafta önce aşılama yaptım.
Bugün test yaptım negatif çıktı
Bu normal mi sizce![]()
Erken testtiErken test mi normal gebelik testi miydi
Bazen geç çıkıyor diyorlar. Biraz zaman geçince baktınız mı tekrarErken testti
Evet 1 saat sonra tekrar baktım negatifti.Bazen geç çıkıyor diyorlar. Biraz zaman geçince baktınız mı tekrar
Aşılamada nasıl oluyor bilmiyorum ama çatlatma iğnesini iyi biliyorum. Bu 4. Yaptırışım. İğnenin içinde beta olduğu için yalancı pozitif gösterme ihtimali yüksek.Evet 1 saat sonra tekrar baktım negatifti.
Bu benim ilk aşılamamdı. Bence tutmayacak![]()
Doktorum bana 14 gün sonra gelip kan testi vermen gerekiyor dedi. Ama sabırsızlık işte bir umut test yaptım negatif çıktı. Henüz bir haftam varAşılamada nasıl oluyor bilmiyorum ama çatlatma iğnesini iyi biliyorum. Bu 4. Yaptırışım. İğnenin içinde beta olduğu için yalancı pozitif gösterme ihtimali yüksek.
Bugün 12. Gün. Yani etkisi gitmiştir diyorsun hadi inşallah.Canım catlatma iğnesinin içinde beta hcg hormonu olduğu için 8. Gün yaptığın testin koyu olması doğal. İğneden gelen beta vücutta azalıyor sonra gebelik varsa tekrar artıyor. Bende çok kullandım çatlatma iğnesini en az 11. 12 . Günde etkisi gidiyor