Çatlatma iğnesinin 12. Günü silik çizgi

Mavi Sihirbaz

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2023
182
24
13
31
Gebelik olabilir mi?

Eklentiler

• E378D63A-EAEA-4E17-B45B-DE54D6153ECE.webp
    E378D63A-EAEA-4E17-B45B-DE54D6153ECE.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 397
Koyuluk azalsa da var mıdır yani? Bir de acaba testi erken mi yaptım. Acaba 14 gün sonra mı yapmalıydım.
Koyuluğu azalmış olmasına rağmen gebe olan ve sağlıklı bir şekilde gebeliği ilerleyen kişileri duymuştum 😊aklınıza takılacaksa en net cevabı size kan takibi verir ve evet aslında erken olmuş ama ona rağmen testte çıkmış inşallah sağlıklıdır🌸

Koyuluğu azalmış olmasına rağmen gebe olan ve sağlıklı bir şekilde gebeliği ilerleyen kişileri duymuştum 😊aklınıza takılacaksa en net cevabı size kan takibi verir ve evet aslında erken olmuş ama ona rağmen testte çıkmış inşallah sağlıklıdır🌸
Çok teşekkür ederim umarım dediğiniz gibi olur ☺️🙏

Merhaba, evde koyulaşmayı takip edin. Eğer gebelik varsa artık koyulaşmaya başlar. Ve adet günü olmak üzere 2 günde 1 kan verin :)

Merhaba bende bir hafta önce aşılama yaptım.
Bugün test yaptım negatif çıktı
Bu normal mi sizce :(

Canım catlatma iğnesinin içinde beta hcg hormonu olduğu için 8. Gün yaptığın testin koyu olması doğal. İğneden gelen beta vücutta azalıyor sonra gebelik varsa tekrar artıyor. Bende çok kullandım çatlatma iğnesini en az 11. 12 . Günde etkisi gidiyor

Aşılamada nasıl oluyor bilmiyorum ama çatlatma iğnesini iyi biliyorum. Bu 4. Yaptırışım. İğnenin içinde beta olduğu için yalancı pozitif gösterme ihtimali yüksek.
Doktorum bana 14 gün sonra gelip kan testi vermen gerekiyor dedi. Ama sabırsızlık işte bir umut test yaptım negatif çıktı. Henüz bir haftam var

Canım catlatma iğnesinin içinde beta hcg hormonu olduğu için 8. Gün yaptığın testin koyu olması doğal. İğneden gelen beta vücutta azalıyor sonra gebelik varsa tekrar artıyor. Bende çok kullandım çatlatma iğnesini en az 11. 12 . Günde etkisi gidiyor
Bugün 12. Gün. Yani etkisi gitmiştir diyorsun hadi inşallah.

Back
X