Aşılama Çatlatma ignesinin 13.gunu kan verdim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Tasknftma

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2021
90
41
3
24
Kızlar bugün catlatma ignesinn 13.günü aşılamanın 11.günü dayanamayıp kan verdim ben gibi olup erken sonuç alan betası yükselen varmı?

Kızlar bugün catlatma ignesinn 13.günü aşılamanın 11.günü dayanamayıp kan verdim ben gibi olup erken sonuç alan betası yükselen varmı?
11 günü iğne etkisi ile kanda yüksek çıkabilir bilgin olsun umarım güzel sonuçlar alırsın..

11 günü iğne etkisi ile kanda yüksek çıkabilir bilgin olsun umarım güzel sonuçlar alırsın..
Catlatma iğnesinin üstünden 13 Gün geçti biraz olsun belki değerim yükselmiştir bi umut die verdim umarım olumlu sonuç alirim biraz da belirtiler olmuştu neden kaynaklı aceba onuda Blmiorm bwlki psikolojiktir

Asilamadan sonra kasik ağrılarım ve kasıkda batmalar oldu siskinlik ve gaz çok fazlaydı halende dewam ediyor bide bi bakiorm ishal bi bakiorm kabız oluyordum bide açlık çok fazla oldu suandada göğüs uçlarında ağrı var

Catlatma iğnesinin üstünden 13 Gün geçti biraz olsun belki değerim yükselmiştir bi umut die verdim umarım olumlu sonuç alirim biraz da belirtiler olmuştu neden kaynaklı aceba onuda Blmiorm bwlki psikolojiktir
Anladım canım bana 15. Günü test yaptırabilirsiniz dedi o yüzden öyle söyledim, hakkında hayırlısı olsun mutlaka haber ver

Anladım canım bana 15. Günü test yaptırabilirsiniz dedi o yüzden öyle söyledim, hakkında hayırlısı olsun mutlaka haber ver
Normalde öyle oluyor ama inan beklemek çok zor çok az da olsa bi artış görmek istedim bugünden sonra yine kan vercem zaten 2 3 gün sonra yani rabbim inşallah hakkımızda hayırlısını versin bitek bana değil bütün anne olmak isteyene hayırlı evlat versin rabbim şu mübarek ramazan gününde:) 4 de sonucunu öğrenmek için ariycagm haber ederim tabiki

Canım benım yaa... inşallah tutmuştur aşılaman ds bu kadar strese değer

Hayırlı olsun rabbim kucağınıza almayı nasip etsin sağlık ocağı bana düşük bir değer dedi çok erken var veya yok demek için dedi
Bana da bu değerle öyle söylediler adet sancılarım var hamilemiyim değilmiyim bilmiyorum inşallah sizde hamilesinizdir

Adetime 6 gün kaldı benimde karnım kasgm olck gibi agrio rabbim inşalalh nasip eder bize
Amin şu mübarek günde bekleyen herkese nasip etsin rabbim senin baya varmış adete benim bugün olmam gerekiyor du sözde daha olmadım ama ağrısını çekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…