11 günü iğne etkisi ile kanda yüksek çıkabilir bilgin olsun umarım güzel sonuçlar alırsın..Kızlar bugün catlatma ignesinn 13.günü aşılamanın 11.günü dayanamayıp kan verdim ben gibi olup erken sonuç alan betası yükselen varmı?
Catlatma iğnesinin üstünden 13 Gün geçti biraz olsun belki değerim yükselmiştir bi umut die verdim umarım olumlu sonuç alirim biraz da belirtiler olmuştu neden kaynaklı aceba onuda Blmiorm bwlki psikolojiktir11 günü iğne etkisi ile kanda yüksek çıkabilir bilgin olsun umarım güzel sonuçlar alırsın..
Bugün 4 De belli olcak canım hemen cikacgni sanmam ama birz olsun artış vardır belki die vermek istedim umut iştesonuç ne çıktı
Anladım canım bana 15. Günü test yaptırabilirsiniz dedi o yüzden öyle söyledim, hakkında hayırlısı olsun mutlaka haber verCatlatma iğnesinin üstünden 13 Gün geçti biraz olsun belki değerim yükselmiştir bi umut die verdim umarım olumlu sonuç alirim biraz da belirtiler olmuştu neden kaynaklı aceba onuda Blmiorm bwlki psikolojiktir
Normalde öyle oluyor ama inan beklemek çok zor çok az da olsa bi artış görmek istedim bugünden sonra yine kan vercem zaten 2 3 gün sonra yani rabbim inşallah hakkımızda hayırlısını versin bitek bana değil bütün anne olmak isteyene hayırlı evlat versin rabbim şu mübarek ramazan gününde:) 4 de sonucunu öğrenmek için ariycagm haber ederim tabikiAnladım canım bana 15. Günü test yaptırabilirsiniz dedi o yüzden öyle söyledim, hakkında hayırlısı olsun mutlaka haber ver
Beta değeri 2 bisey söylemek için erken dedi pazartesi gidip tekrar kan vericemAnladım canım bana 15. Günü test yaptırabilirsiniz dedi o yüzden öyle söyledim, hakkında hayırlısı olsun mutlaka haber ver
Anladım canım pazartesi haber bekliyorum hayırlısı olsunBeta değeri 2 bisey söylemek için erken dedi pazartesi gidip tekrar kan vericem
Benimde 17 çıkmıştı iğneden sonra 12.gün beklemedeyimBeta değeri 2 bisey söylemek için erken dedi pazartesi gidip tekrar kan vericem
Hayırlı olsun rabbim kucağınıza almayı nasip etsin sağlık ocağı bana düşük bir değer dedi çok erken var veya yok demek için dediBenimde 17 çıkmıştı iğneden sonra 12.gün beklemedeyim
Bana da bu değerle öyle söylediler adet sancılarım var hamilemiyim değilmiyim bilmiyorum inşallah sizde hamilesinizdirHayırlı olsun rabbim kucağınıza almayı nasip etsin sağlık ocağı bana düşük bir değer dedi çok erken var veya yok demek için dedi
Adetime 6 gün kaldı benimde karnım kasgm olck gibi agrio rabbim inşalalh nasip eder bizeBana da bu değerle öyle söylediler adet sancılarım var hamilemiyim değilmiyim bilmiyorum inşallah sizde hamilesinizdir
Amin şu mübarek günde bekleyen herkese nasip etsin rabbim senin baya varmış adete benim bugün olmam gerekiyor du sözde daha olmadım ama ağrısını çekiyorumAdetime 6 gün kaldı benimde karnım kasgm olck gibi agrio rabbim inşalalh nasip eder bize
Inşallah bebeğin seninledir caNim dua edelim bol bol vardır onunda elbet bi zmaniAmin şu mübarek günde bekleyen herkese nasip etsin rabbim senin baya varmış adete benim bugün olmam gerekiyor du sözde daha olmadım ama ağrısını çekiyorum
Aynen öyle canm beklemekten başka çare yokInşallah bebeğin seninledir caNim dua edelim bol bol vardır onunda elbet bi zmani
Benim artık umidim kalmadı bu değerin yükseleceğini zannnetmiormAynen öyle canm beklemekten başka çare yok
Yükselebilir bence moralinizi bozmayınBenim artık umidim kalmadı bu değerin yükseleceğini zannnetmiorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?