• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesinin 14. Günü

zlnzln

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2025
35
1
1
27
Kızlar merhaba. 18 eylülde çatlatma iğnemi oldum. İlk birliktelik 19 eylül akşamı oldu ve sonrası da 1 gün arayla şeklinde devam etti. 5 gün sonra kontrole gittim yumurtam çatlamıştı. Progestan fitil verdi doktor ve kan testi yapana kadar kullanmamı söyledi. Erken gebelik testim bu şekilde tek çizgi :( birkaç gün sonra testte çıkma ihtimali var mı acaba ?

Eklentiler

• IMG_7518.webp
    IMG_7518.webp
    66,5 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_7517.webp
    IMG_7517.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 10
Kızlar merhaba. 18 eylülde çatlatma iğnemi oldum. İlk birliktelik 19 eylül akşamı oldu ve sonrası da 1 gün arayla şeklinde devam etti. 5 gün sonra kontrole gittim yumurtam çatlamıştı. Progestan fitil verdi doktor ve kan testi yapana kadar kullanmamı söyledi. Erken gebelik testim bu şekilde tek çizgi :( birkaç gün sonra testte çıkma ihtimali var mı acaba ?
benımde bugun 12. gün koca bır negatıf gordum ınsallah pozıtıfe doner

testın markası ne

Yani gerçekten yıkıldım artık. 1 yıldır her ay negatif görmekten test yapmaktan korkar oldum. İnşallah döner ama kendi adıma pek umudum yok🙁
benımde umutlarım yıkıldı ama bılmıyorum 12. gün dıye hıc pozıtıfe donen yok mu ya kan verdın mı

Back
X