17. Gün ve yineeee negatifAllah allagenelde devlette pek ilgilenmezler ama sana iyi denk gelmiş. Ben de özele gidiyorum burda da devlettekiler hiç ilgilenmio

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
17. Gün ve yineeee negatifAllah allagenelde devlette pek ilgilenmezler ama sana iyi denk gelmiş. Ben de özele gidiyorum burda da devlettekiler hiç ilgilenmio
İdrar testlerim hep negatif çıkıyor her gün yapıyorum bugün mesela 17. Gün hala negatif ama regl de olamadım reglim düzenli 4 gün gecikmem varEğer idrar testiyle baktiysaniz onlara güvenmeyin benimde negatif çıkmıştı kan testinde çıktı ve bende pcosluyum hemde ileri seviye ilaçsız adet olmayanlardan düşünün...
Burda pek belli olmuyor telefon kalitesinden dolayiSiz de görüyor musunuz çok dikkatli bakınca
Evet çok belli değil sen bi kan ver en iyisi çünkü strese giriosun. Bu durum da kötü olacağı varsa da olmuyorBurda pek belli olmuyor telefon kalitesinden dolayi
Sen görüyor musun pekiEvet çok belli değil sen bi kan ver en iyisi çünkü strese giriosun. Bu durum da kötü olacağı varsa da olmuyor
Çok silik sanrm fotoda pek belli olmuyo cnmSen görüyor musun peki
Çok silik ince bir çizgi ya
Hala regl olmadımÇok silik sanrm fotoda pek belli olmuyo cnm
Erken testlerden yapın onda silik çıkabilir sizin resmini attığınız normal gebelik testi onda hemen çıkmayabilir. Ya aslında en garantisi kan testi bence bir beta baktırınİdrar testlerim hep negatif çıkıyor her gün yapıyorum bugün mesela 17. Gün hala negatif ama regl de olamadım reglim düzenli 4 gün gecikmem var
İnşallah sonuç pozitiftir de bu kadar strese girdiğine değer canm kan ver en yakın zamandaHala regl olmadım
Bi yarın kaldı inşallah olmazsam pazartesi gidiyorumİnşallah sonuç pozitiftir de bu kadar strese girdiğine değer canm kan ver en yakın zamanda
Aynen kesin git. Bir de şey diycem bu erken gebelik testi değil de diğer kaset test varya eczanede satılan ondan alsana bide onla bak varsa onda belli olur.Bi yarın kaldı inşallah olmazsam pazartesi gidiyorum
Zaten erken gebelik testi almadım ki hiç hepsi kaset testAynen kesin git. Bir de şey diycem bu erken gebelik testi değil de diğer kaset test varya eczanede satılan ondan alsana bide onla bak varsa onda belli olur.
Pardon ben yanlış anladım sanrm. O zmn kan vermek lazm net orda belli olur.Zaten erken gebelik testi almadım ki hiç hepsi kaset test
Benimde gecikmeli oldu ama daha dokotruma gidemedim izne çıkmıştı . Adet dönemi geçti ..bugün gidecem yine de baksın .Nisan ayında benimde klomen ve letu kullandım yine gecikmeli oldum 3 cm kist olmustu doktorum bir ay ara verdi Yasmin verdi . Kistler gitmişti6cm kist oluşmuşyumurta çatlamamış
Ara vermeden devam ettirmez mi tedaviye bende şuan sonuçlari bekliyorumBenimde gecikmeli oldu ama daha dokotruma gidemedim izne çıkmıştı . Adet dönemi geçti ..bugün gidecem yine de baksın .Nisan ayında benimde klomen ve letu kullandım yine gecikmeli oldum 3 cm kist olmustu doktorum bir ay ara verdi Yasmin verdi . Kistler gitmişti
Mayıs sonunda tekrar başladık yine klomen ve letu verdi 5 Haziran çatlama iğnesi vurdum. 23 Haziran'da adet oldum iki falan gecikti doktoruma söyledim izne ciktmisti bende zaten bu ay ilaç falan istemiyorum vücudumu çok yordu gereksiz kilo aldm bu kendine haline biraktipAra vermeden devam ettirmez mi tedaviye bende şuan sonuçlari bekliyorum
Benimde sonucum smdi çıktı hamilelik yok dedi ama olamaz diyemem de dedi çünkü adet olmamissin dedi bir hafta içinde olmazsan yine gel dedi kist için ilaç istedim vermediMayıs sonunda tekrar başladık yine klomen ve letu verdi 5 Haziran çatlama iğnesi vurdum. 23 Haziran'da adet oldum iki falan gecikti doktoruma söyledim izne ciktmisti bende zaten bu ay ilaç falan istemiyorum vücudumu çok yordu gereksiz kilo aldm bu kendine haline biraktip