Çatlatma ignesinin 15. Günü

Eğer idrar testiyle baktiysaniz onlara güvenmeyin benimde negatif çıkmıştı kan testinde çıktı ve bende pcosluyum hemde ileri seviye ilaçsız adet olmayanlardan düşünün...
İdrar testlerim hep negatif çıkıyor her gün yapıyorum bugün mesela 17. Gün hala negatif ama regl de olamadım reglim düzenli 4 gün gecikmem var

Şuan tam 10 dk geçti ve çok çok silik ince bir cizgi var gibi ben mi öyle görmek istiyorum o yüzden mi öyle çıkıyor bilmiyorum yeni mi idrara karisiyor acaba

Siz de görüyor musunuz çok dikkatli bakınca 😔😔

Eklentiler

• IMG_20250628_080112_792.webp
    IMG_20250628_080112_792.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 24
İdrar testlerim hep negatif çıkıyor her gün yapıyorum bugün mesela 17. Gün hala negatif ama regl de olamadım reglim düzenli 4 gün gecikmem var
Erken testlerden yapın onda silik çıkabilir sizin resmini attığınız normal gebelik testi onda hemen çıkmayabilir. Ya aslında en garantisi kan testi bence bir beta baktırın

6cm kist oluşmuş 😔yumurta çatlamamış
Benimde gecikmeli oldu ama daha dokotruma gidemedim izne çıkmıştı . Adet dönemi geçti ..bugün gidecem yine de baksın .Nisan ayında benimde klomen ve letu kullandım yine gecikmeli oldum 3 cm kist olmustu doktorum bir ay ara verdi Yasmin verdi . Kistler gitmişti

Benimde gecikmeli oldu ama daha dokotruma gidemedim izne çıkmıştı . Adet dönemi geçti ..bugün gidecem yine de baksın .Nisan ayında benimde klomen ve letu kullandım yine gecikmeli oldum 3 cm kist olmustu doktorum bir ay ara verdi Yasmin verdi . Kistler gitmişti
Ara vermeden devam ettirmez mi tedaviye bende şuan sonuçlari bekliyorum

Ara vermeden devam ettirmez mi tedaviye bende şuan sonuçlari bekliyorum
Mayıs sonunda tekrar başladık yine klomen ve letu verdi 5 Haziran çatlama iğnesi vurdum. 23 Haziran'da adet oldum iki falan gecikti doktoruma söyledim izne ciktmisti bende zaten bu ay ilaç falan istemiyorum vücudumu çok yordu gereksiz kilo aldm bu kendine haline biraktip

Mayıs sonunda tekrar başladık yine klomen ve letu verdi 5 Haziran çatlama iğnesi vurdum. 23 Haziran'da adet oldum iki falan gecikti doktoruma söyledim izne ciktmisti bende zaten bu ay ilaç falan istemiyorum vücudumu çok yordu gereksiz kilo aldm bu kendine haline biraktip
Benimde sonucum smdi çıktı hamilelik yok dedi ama olamaz diyemem de dedi çünkü adet olmamissin dedi bir hafta içinde olmazsan yine gel dedi kist için ilaç istedim vermedi

Back
X