- 31 Ocak 2025
- 31
- 1
- 1
- 33
- Konu Sahibi mervemre3442
-
Evet iğneden sonra gün aşırı dedi benim çatlamama sorunum vardı küçük kistler vardıBenim bugün gonal f 5. Günümdü pazartesi yumurta kontrolü var ama bana aşılama olacak sizin ilişki mi önerildi
Pcos mu vardı benim pcos varEvet iğneden sonra gün aşırı dedi benim çatlamama sorunum vardı küçük kistler vardı
Evet pcos var malesefPcos mu vardı benim pcos var
Sizin varmı cocugunuzİnşallah hızlıca geçer bu süreç ve güzel haber alırsın
Maalesef yok iki yıldır evliyim yeni başladık tedaviye sizin var mıSizin varmı cocugunuz
Yok benimdeMaalesef yok iki yıldır evliyim yeni başladık tedaviye sizin var mı
Yeni mi denemeye başladınızYok benimde
Evet ilk olcak klomen kullandım sonra iğne şimdi çalışmalara başladık ama cok kasık agrım ve karın agrım varYeni mi denemeye başladınız
Benim ağrılarım da adet ağrısı gibiCanım selam ben de pzt vuruldum iğneyi belirtileri gün gün yazıyorum bugün sanki regl olacak gibi ağrılar yokladı bir de ishal oldum duphastondan mı bilmiyorum. 10 gün sonra rest yapacağım hadi inşallah bu ay pozitif olur bu ay hsg çekildim
doğal deneme yaptırmadı doktor bana direk ıuı yapılacak dedi. Henüz çatlatma iğnesini vurulmadım ama burda okuduğum kadarıyla herkes kaşık ağrısı yaşamış
Benim merakım ilk iğnede tutarmı acaba cok heyecanlı bekleyişBenim ağrılarım da adet ağrısı gibi
Hsg bende cekindim gecen sene tüplerim acıktı sorum yoktu ama doğal yoldanda olmuyorCanım selam ben de pzt vuruldum iğneyi belirtileri gün gün yazıyorum bugün sanki regl olacak gibi ağrılar yokladı bir de ishal oldum duphastondan mı bilmiyorum. 10 gün sonra rest yapacağım hadi inşallah bu ay pozitif olur bu ay hsg çekildim
Benim merakım ilk
Benim merakım ilk iğnede tutarmı acaba cok heyecanlı bekleyiş
Benim merakım ilk
Ben de pcosluyum 3 yıldır evliyim 1.5 senedir istiyoruz doğal şekilde denedik olmadı 10 ekimde denedim ilk femara ve ovitrelle ve sonrasında kimyasal gebelik geçirdim ve düşük yaptım hsg çekildim bir doktor ameliyat olman lazım dedi başka doktor da gerek yok dedi ve pes etmek yok dedi çatlatma dediğimiz süreç doğal bir süreç ve 5 6 kez daha deneyeceğiz dedi. Ve ben 20 ocakta gene aynı şekilde femara ve ovitrelle yaptım 5 şubatta test yapmamı söyledi doktor 5 şubatı bekliyorum ve benim de karın ağrım hala geçmedi adet olacakmışım gibi ağrım var. Diğerinde bu kadar ağrı yoktu gögüs hassasiyeti yaşıyordum ama hayırlısı inşallah. Sizinkiler olumlu sonuçlar ve üzülmeyin eğer negatif olursa daBenim merakım ilk iğnede tutarmı acaba cok heyecanlı bekleyiş
İnşllah güzel haberler alırsın benim sol kasıgım ve karın alt bölgem agrıyor normaldir heralde hic test yapmadınmı 5ine az kaldı neticeyi burdan iletirsen mutlu olurumBen de pcosluyum 3 yıldır evliyim 1.5 senedir istiyoruz doğal şekilde denedik olmadı 10 ekimde denedim ilk femara ve ovitrelle ve sonrasında kimyasal gebelik geçirdim ve düşük yaptım hsg çekildim bir doktor ameliyat olman lazım dedi başka doktor da gerek yok dedi ve pes etmek yok dedi çatlatma dediğimiz süreç doğal bir süreç ve 5 6 kez daha deneyeceğiz dedi. Ve ben 20 ocakta gene aynı şekilde femara ve ovitrelle yaptım 5 şubatta test yapmamı söyledi doktor 5 şubatı bekliyorum ve benim de karın ağrım hala geçmedi adet olacakmışım gibi ağrım var. Diğerinde bu kadar ağrı yoktu gögüs hassasiyeti yaşıyordum ama hayırlısı inşallah. Sizinkiler olumlu sonuçlar ve üzülmeyin eğer negatif olursa da
20 ocakta iğne yaptım doktorum 5 şubatta test ver pozitif ise kan tahlili yaptır dedi eşimde bu sefer doktorun dediği şekilde ilerleyelim dedi. Ve buradan okuduğum yorumlara baktığım da iğnenin etkisi 10 gün sonra geçiyormuş o yüzden 14 gün öncesinden test yapmayın yanıltıcı sonuç alırsınız hayal kırıklığı yaşarsınız yazmışlar onun da etkisinden herhalde hiç test yapmayı düşünmedim. Umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız ve tabii paylaşırım sonucuİnşllah güzel haberler alırsın benim sol kasıgım ve karın alt bölgem agrıyor normaldir heralde hic test yapmadınmı 5ine az kaldı neticeyi burdan iletirsen mutlu olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?