bu sefer ignem ovıtrelli degil dr baska bir igne yazdı bakalım o ne yapacakYA CNM ILK KULLANIMDA BENDE FENA OLDUM ATESIM DUSMUYORDU.ESIM COK KORKMUSTU KENDIMDE DEGILDIM.AMA SONRAKILERDE ALISIYOR BUNYE .HIC ETKI ETMIYOR .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu sefer ignem ovıtrelli degil dr baska bir igne yazdı bakalım o ne yapacakYA CNM ILK KULLANIMDA BENDE FENA OLDUM ATESIM DUSMUYORDU.ESIM COK KORKMUSTU KENDIMDE DEGILDIM.AMA SONRAKILERDE ALISIYOR BUNYE .HIC ETKI ETMIYOR .
prengly olabilir ozaman ben geçen ay vurulmuştum ondanbu sefer ignem ovıtrelli degil dr baska bir igne yazdı bakalım o ne yapacak
ayy inşallah Ayşem bizde o duyguyu tadarızKIZLAR ZEYNEBIN MELEKLERI LISTEMIZ;;;;;;;;;;;
ANNE ADAYI............TEDAVI.................... SAT.............. BAT........
1.ZEYNEP...................................IGNE................................1..HAMISIMIZ
2.CRAZY(rakibe).........................igne....................................20.ocak.2015..............16.subat.2015
3.FOBEKS..................................HSG cekildi........................25.ocak.2015...............24.subat.2015
4.SEDEF21..................................klomen+igne....................27.ocak.2015................23.subat.2015
5.MELEK1906...........................klomen+igne.....................24.ocak.2015.................27.subat.2015
6.MASCULIN(ayse)...................2 negatif asilama................04.subat.2015..............04.mart.2015
7.DENIZ1111..............................2 negatif asilama................05.subat.2015...............09.mart.2015
8.MAVIZM..................................kimyasal gebelik................06.subat.2015...............10.mart.2015
9.GULBAHCESI(gulsen).............beklemede........................12.subat.2015.................12.mart.2015
10.MVM8486............................ASILAMA(12.subat)...................................
BIZLERE UGUR GETIRSIN INSALLAH ZEYNOS GIBI ANNE OLURUZ...
Belirtilere hiç takılma canım o belli olmuyor.Bünyeye göre değişiyor.İnşallah güzel haber alırsın haftaya bugünlerde belkide hamile olacaksın bellimi olurartık hemen hemen her gün rüyamda çocukla ilgili bir şeyler görmeye başladım önceden bu kadar etkilemezdi tedaviye başladım sık görürür oldumiğne vurulalı 8 gün oldu hiç bir şey yok
belirti yok
okudum gece cnm Allah kabu etsinTMM CNM ALLAH KABUL ETSIN COK TSKRLR OPULDUNUZ BAL YANAKTAN ABLAM![]()
inşallah canım eşim de az önce yine sordu yok mu bi şey diyeBelirtilere hiç takılma canım o belli olmuyor.Bünyeye göre değişiyor.İnşallah güzel haber alırsın haftaya bugünlerde belkide hamile olacaksın bellimi olur![]()
Daha zamanın var zaten dimi 8. günündeydin dimi.14.günden sonra kanda varsa çıkıyor zaten.Üzme kendini iyi düşün iyi olsuninşallah canım eşim de az önce yine sordu yok mu bi şey diye![]()
bende de yok walla zaten belirtilere takılma canım geçen ay bütün belirtiler vardı bende ama negatif bide belirtisiz deneyelim moralini bozma canımcımartık hemen hemen her gün rüyamda çocukla ilgili bir şeyler görmeye başladım önceden bu kadar etkilemezdi tedaviye başladım sık görürür oldumiğne vurulalı 8 gün oldu hiç bir şey yok
belirti yok
bilmiyorum canım bir belirti umuyoruz her gün yeni bir şey olsa diyeDaha zamanın var zaten dimi 8. günündeydin dimi.14.günden sonra kanda varsa çıkıyor zaten.Üzme kendini iyi düşün iyi olsun
hoşgeldin cnmmm sen nasılsınKızlaarr iyi aksamlar. Nasilsiniz gorusmeyeli?
İdare eder canim ya. Son ders gunu yorgunluk bi yandan bogaz agrisi bi yandan. Agzimdaki yaralari ve yuzumdeki irivsivilceleri saymiyorum bilehoşgeldin cnmmm sen nasılsın
hadi hayırlısı yaptırcakmısın testİdare eder canim ya. Son ders gunu yorgunluk bi yandan bogaz agrisi bi yandan. Agzimdaki yaralari ve yuzumdeki irivsivilceleri saymiyorum bileYarin bide doktor isi var. Karisik bi durumdqyim yani
![]()
Yok canim ya. Doktor yapalim derse yaptiririm. Hem erken zaten. Yarin 21. gun. Sen nasilsin cnm var mi bi degisiklik?hadi hayırlısı yaptırcakmısın test
yaptırma aynen bencede benim her ay şişen göğüslerimde hiç bir şişlik yok nedense alışverişe gittik bizde eşimle geldik aldıklarımızı yerleştirdim ayakta kaldım 2 saat falan sol tarafımda batma oldu yine ayakta kalınca oluyor demekki anladım bacağım ağrıyor bugün yine kalçamdan başlıyor ağrı ama bu kadar canım bekliyorum işte pazartesiye az kaldı bitanem ama umutlanamıyorum bu hormon ilaçlarından dolayı vücudumuzda acayiplikler olabiliyor biliosunYok canim ya. Doktor yapalim derse yaptiririm. Hem erken zaten. Yarin 21. gun. Sen nasilsin cnm var mi bi degisiklik?
Dikkat et canim kendine. Yormamaya calis kendini. Ayyy az kalmis yaa insallah hayirli ve guzel haberler verirsin canimyaptırma aynen bencede benim her ay şişen göğüslerimde hiç bir şişlik yok nedense alışverişe gittik bizde eşimle geldik aldıklarımızı yerleştirdim ayakta kaldım 2 saat falan sol tarafımda batma oldu yine ayakta kalınca oluyor demekki anladım bacağım ağrıyor bugün yine kalçamdan başlıyor ağrı ama bu kadar canım bekliyorum işte pazartesiye az kaldı bitanem ama umutlanamıyorum bu hormon ilaçlarından dolayı vücudumuzda acayiplikler olabiliyor biliosun
evet yok belirti aramıyorum zaten dua ediyorum bol bol bitanem Allah hepimize nasip etsin o güzel duyguyu yaşamayıDikkat et canim kendine. Yormamaya calis kendini. Ayyy az kalmis yaa insallah hayirli ve guzel haberler verirsin canimHem belirtilere de cok takilma. Hamilelik belirtisi degisiyomus kisiden kisiye gore. Rabbim dualarimizi bosa cikarmasin insallah. Biz elimizden geleni yapiyoruz. Tevekkulden baska bi caremiz kalmadi.