çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

Canimmm degerim 56.34 doktorum pozitif dedi oktayim bembeyaz oldum buz kesildim ama dedi ki 2 gun sonra tekrar gel tekrar yapacaz dedi ignenin etkisi olabilir sevinmiyoruz hemen dedi ooofffg yardim edin bana ben bebegimi hissediyorum ama degerim nasil sizce varmi kalbim patlicak
Var tabi bitanem.olmas o kadar yuksek cikar mi hic sen yine de her ihtimali dusun yukselip sonra degeri dusen de var hayirlisi bakalim bebegini alirein.insallah kucagina.Benim dunku test tum umitlerimi kirdi yarin sabah kan vermeye gidecem bede artik netlessinde bende kurtuluyum su stresten offfff

Var tabi bitanem.olmas o kadar yuksek cikar mi hic sen yine de her ihtimali dusun yukselip sonra degeri dusen de var hayirlisi bakalim bebegini alirein.insallah kucagina.Benim dunku test tum umitlerimi kirdi yarin sabah kan vermeye gidecem bede artik netlessinde bende kurtuluyum su stresten offfff
Yani diyorum keske biraz daha durup gitseydim kasik agrimin nedeni enfeksiyon varmia ondan olmus tabii ki hayirlisi olsun sadece bunu istiyorum ama hep diyorum ben onu hissediyorum allahimin izniyle benimle bebegim cok sukur

Canimmm degerim 56.34 doktorum pozitif dedi oktayim bembeyaz oldum buz kesildim ama dedi ki 2 gun sonra tekrar gel tekrar yapacaz dedi ignenin etkisi olabilir sevinmiyoruz hemen dedi ooofffg yardim edin bana ben bebegimi hissediyorum ama degerim nasil sizce varmi kalbim patlicak
ayy canım benımm cok sevındım ınsallah senınledır bebısın annesı sen olumlu dusunmeye devam et ne kaldı surda sankı :)

selam kızlar bende bu ay catlatma ıgnemı ılk kez oldum gunde 3 klomenle yumurtam ılk kez olustu ve catlatma ıgnemı oldum cok sukur. bugun ıgneden sonrakı 9.gunum kasıklarım agrıyor ve goguslerımın uclarına dokunamıyorum ya adet olacam ya bebısım gelecek bende sabırsızlıkla o gunu beklıyorum
kaç yumurtanız oluştu ve iğneden kaç saat sonra ilişki oldu

Gunaydin canimmm hadi bugun guzel haber ver de mutlu olalim bitanem yaaa valla bende adet olmadim hala pazar olmam lazimdi dun testte cikmayinca cok uzuldum ya ignelerden gecikti boyle ama o zaman kahverengi leke niye geldi on gun.once kafam.allak bullak suan adet belirtisi de yok bilmiyorum kan versem yarin.diyorum onda kesin cikiyo nasil olsa kizlar valla olecem bu stres yuzunden yaa :KK43:
Canim bence de kan ver rahatla.ins mujdelu haberler verirsn

Hayırlı olsun canım.cok sevindim.hadi gözünaydın.2 gün sonra değerin 2 katına çıkması lazım 110 falan .ins yükselme ye devam eder

kaç yumurtanız oluştu ve iğneden kaç saat sonra ilişki oldu
Canim solda 1 tane 22 mm olustu pkk var bende ilk kez olustu zaten 34 saat sonrada iliski oldu ayaklarimi dikip sadecee yarim saat yatabildim maalesef ama cok sukur rabbime benim dualarimi kabul etti darisi isteyen herkesin basina insaallah

Canim bence de kan ver rahatla.ins mujdelu haberler verirsn
Kan vermeye gitmeye bile korkuyorum valla ama yarin sabah gidecem ertewi gun alacam sonucu saglik ocaginda ertewi gun cikiyo.Valla masil sabredecem bilmiyorum evdeki testte negatif cikinca cok moralim bozuldu :(( Ama hala adet olmadigim icin cok yumurtam gelistigi icin iki hafta once kahverengi leke gelip kesildigi icin yerledme kanamasidir belki diye umit ediyorum hayirlisi akalim

Kizlar gunaydin.Nasilsiniz.Ben acayip stresliyim kan verdim sabah.Yarin oglen.cikar dedi doktor dua edin bana nolursunz hic umidim yok ama :(

Kizlar gunaydin.Nasilsiniz.Ben acayip stresliyim kan verdim sabah.Yarin oglen.cikar dedi doktor dua edin bana nolursunz hic umidim yok ama :KK43:
Hadi hayırlısı.sonucu ogrenirsen bize de yaz.iyi yapmissin en azindan kesin bi fikrin olur.belirsizlikten iyidir.

Canim solda 1 tane 22 mm olustu pkk var bende ilk kez olustu zaten 34 saat sonrada iliski oldu ayaklarimi dikip sadecee yarim saat yatabildim maalesef ama cok sukur rabbime benim dualarimi kabul etti darisi isteyen herkesin basina insaallah
hayırlı olsun canım bende bugün sabah 10 da çatlatma iğnemi vuruldum 36 saat sonra ilk ilişki dedi dr sabaha kadar yat dedi bi kaç yumurtam var inş biri tutar

Back
X